Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
mazsiii92
üzenetére
Nem veszem kötekedésnek, és teljesen jogos amit írsz. Csak azért emeltem ki, mert sok év androidozás után szoktak berzenkedni az emberek. Nálunk a családban csak én vagyok Apple használó, mindenki más Androidot használ sok sok éve, de néha mindegyik gyerek rajzol az iPaden. Nekik pl. konstans probléma, hogy nincs vissza nyíl
A külső alkalmazások telepítése az másik téma, az engem nem zavar igazán, így is annyi app van a Store-on, hogy lehet mindenre bőven találni. Eddig még nem jártam úgy, hogy valami hiányzott volna, ami Droidon elérhető. Vagyis de, és ez pont megint a walled garden része: képek és videók megosztása csak AppleTV-vel megy rendesen, az pont nincs itthon, a többi cast-olós protokolt meg az iOS nem támogatja natívan (külső alkalmazást próbáltam párat, de azok is szerencsétlenek voltak). Szóval a Samsung TV-N nem tudom rendesen Meg mutatni a nyaralási képeimet...
De folyton feljön a fileokat kezelés itt is, ami még mindig béna szerintem az iPaden. Lementek valamit egy alkalmazással, de ha nem mentem el/ osztom meg máshova, akkor a többi app nem tudja használni? Ez mi? Nekem pl.ami hiányzik az az alkalmazás adatok törlésének a lehetősége. Tudom törölni az alkalmazást, úgy, hogy az adatok megmaradnak, vagy mindent alkalmazásostól...
Leginkább tényleg bosszantó apróságban jelentkezik a zártság amiket megszok az ember, de az első napokat, heteket meg tudják keseríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest