Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
Maxxy10
üzenetére
Én nem értek a kijelzőkhöz nagyon, de úgy látom hogy a panel egyik oldala lassabb mint a másik. Ha nekem kéne megoldanom a szitut, akkor a gyorsabb felét hozzálőném a lassabbhoz, es máris meg van oldva a probléma. De lehet hogy full hülyeséget írok.

Persze, hogy ne lenne! Sőt szerintem az apple termékek nagyobb hányadára van/volt visszahívás.
Emlékszem volt 12” es macbookom amint gari után még 4x szervizelt a gyártó mindegyik kört visszahívásban, mert elsőre egyik issue-t sem sikerült megoldani. 2x bill-t és 2x kijelzőt. Konkrétan amikor eladtam a gépet, vacsi új volt majdnem.

Sőt ha jobban belegondolok majd minden macbookomat kellett szervizbe hordanom. 2012 től 2019 ig majdnem az összes gép járt már nálam, azt tudom megmondani melyiket nem kellett szervizbe vinni:
2012 15” retina, 2013 13” retina, 2017 13” Air, 2019 16”, valamint a mostani 11” es airem sem járt gyári szervizben visszahívás miatt. Pedig itt is volt recall a ledöglő SSD-k miatt, csak hamarabb kapott a gyári SSD nél nagyobb tárolót minthogy az eredeti megmakkant volna.Parson:
Szerintem nem kell félni tőle! Megrendeled, megkapod, van 14 napod tesztelni ha pedig nem tetszik visszaadod.Sőt, ha az emagtól veszel bármit, akkor náluk 30 napod van visszaküldeni!
A mai fogyasztói törvények mellett abszolút nem rizikós vásárolni!Kezo0:
Nem tudok róla hogy lett volna infó a gyártótól.
De szerintem nekik is új még a hiba, gondolom kaptak volna az eladók infót hogy hogyan kell kezelni az ilyen kérdéseket, de tanácstalanok voltak Ők is, pedig több cég boltjában is jártam.Sasa134:

Új hozzászólás Aktív témák
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A mai fogyasztói törvények mellett abszolút nem rizikós vásárolni!