Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Gamepad
- Keychron egerek bemutatója
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Sajnos ez az egyetlen kompromisszumot igénylő felhasználása, maga az ölben való pötyögés. Amint nem vízszintes a lábak felszíne (pl erősen kifelé lejt), ott már valamelyik kezének mindenképp rajta kell hogy legyen a billentyűzeten a felbukás ellen.
A másik pedig a “kijelző” szöge. Sajnos véges az a szögtartomány, emeddig ki tudja hajtani. Ha nem tudja a feleséged élesben kipróbálni, minimum YouTube-on kell egy tucat videót megnézni erről.
Asztalon használva zseniális a Magic Keyboard, oda mindenképp csak ajánlani tudom.Én használom így is, úgy is, de kétségtelenül érződik hogy az asztal a legideálisabb terep neki, de én simán megszoktam hogy valahol mindig fogni kell, amennyiben kicsit rizikós a terep lejtése.
Nem BT-n, hanem fizikailag kapcsolódig, bár nem próbáltam, de szinte biztos hogy csak ki kell cserélni a gépet rajta, és működik mindenféle egyéb varázslat nélkül is.
-
Magic keyboard fizikai kapcsolatot ápol az ipaddel, már ha a tokra gondolsz és nem a bt magic keyboardra az imac-hez.

Ergó lekapod, rádobod a másikat és megy, a leggyorsabb megoldás, cserébe piszok drága.
Ahogy néztem a maximum dőlésszög kb megegyezik egy sima 3 felé hajtható tokkal, pár centivel van magasabban, így be tudod lőni talán a szöget. Ölben szerintem kérdéses, de mivel elég masszív az alja, így egy párnán használva már jó lehet, vagy kicsit kitolni a térdek felé. 12.9:
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- iPhone topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Fűnyíró topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest