Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Sajnos ez az egyetlen kompromisszumot igénylő felhasználása, maga az ölben való pötyögés. Amint nem vízszintes a lábak felszíne (pl erősen kifelé lejt), ott már valamelyik kezének mindenképp rajta kell hogy legyen a billentyűzeten a felbukás ellen.
A másik pedig a “kijelző” szöge. Sajnos véges az a szögtartomány, emeddig ki tudja hajtani. Ha nem tudja a feleséged élesben kipróbálni, minimum YouTube-on kell egy tucat videót megnézni erről.
Asztalon használva zseniális a Magic Keyboard, oda mindenképp csak ajánlani tudom.Én használom így is, úgy is, de kétségtelenül érződik hogy az asztal a legideálisabb terep neki, de én simán megszoktam hogy valahol mindig fogni kell, amennyiben kicsit rizikós a terep lejtése.
Nem BT-n, hanem fizikailag kapcsolódig, bár nem próbáltam, de szinte biztos hogy csak ki kell cserélni a gépet rajta, és működik mindenféle egyéb varázslat nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest