Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Nem kell felhő. USB-C-s iPad kezeli a külső tárakat. Pendrive, M.2 foglalatos külső SSD (nekem 500GB van benne), hangkára, ethernet átalakító, stb. Viszont én ajánlom hozzá a saját billentyűzetét, mert egyrészt tartja is a készüléket, másrészt sokkal jobb a gépelési élmény. Bár ott van a diktálási lehetőség is, amely fényévekkel jobb, mint androidon. iTunes nem igazán kell, én sem használom. A fájlokba bármit lehet másolni akárhonnan és onnan azokat meg lehet nézni, le lehet játszani, stb. Csak a belső tárhely lehet korlát, bár ahogy írtam a külső tárhely is lazán megoldható.
-
domerator
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Ezt pont nem tudtommal, ma már a mostani ipadek kezelik a külső tárakat. Én csak abból jutottam erre a tanácsra, amit eddig tőled láttam itt a fórumon (automatizálás felsőfokon, stb.) Az iPad (iOS) teljesen más világ, ha nem világjáró lennél, akkor azt mondanám, hogy vegyél egyet 14 napos elállással és nyugodt estéiden próbálgasd, hátha be tudod illeszteni a környezetedbe, de az nagyon gáz lenne, ha épp Európa másik csücskében akadnál meg, hogy valamit nem tudsz az ipaden megcsinálni. Csúcstermék az iPad, évekig jóbarát, de nem egy vándorló ős-droidosnak

Amúgy a kollégák is droidosok általában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest