Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyáltalán nem kötelező, megveszed és kipróbálod.

Nekem volt a surface bookon is, pedig ott 4 féle hegy is van a ceruzához.
Ami engem nagyon zavart hogy az üvegen kevés a tapadás, de ha belefutsz egy ujjlenyomatba akkor az olyan, mintha hirtelen murvába érnél.
No meg így sokkal ellenállóbb az ujjlenyomatokra, kevesebbet kell törölgetni (2 hetente ha egyezer letakarítom, de akkor sem feltűnő)
Jah és én azért eléggé féltem, drága cucc volt és lehet el fogom adni ha jön egy arra érdemes új gen.Persze mint minden, ez is kompromisszumokkal jár. Matt fóliánál kicsit zajos lesz a kép, ha közelről nézed elég feltűnő, de nem megszokhatatlan. Illetve ha egy napos szobában úgy esik a fény, akkor nem látsz semmit a kijelzőn. Illetve ezt nem mértem ki, de mintha 5-10%-ot lefaragna a fényerőből. Üvegnél pedig ugye bukod az ujjlenyomat ellenállást és a tapadást, cserébe védve van a kijelző és kontrasztosabb/tisztább is a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

No meg így sokkal ellenállóbb az ujjlenyomatokra, kevesebbet kell törölgetni (2 hetente ha egyezer letakarítom, de akkor sem feltűnő)