Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Az én mini 5-ösömön is ezer sebből vérzik a fb app, már jó ideje. Nekem is az a legidegesítőbb, amikor jön egy értesítés, hogy egy csoportban valaki hozzászólt egy általam követett poszthoz, és az értesítésre kattintva nem az adott poszt alatti threadbe kerülök, hanem a csoport fejlécéhez, aztán kereshetem, hogy vajon melyik poszthoz érkezett az a bizonyos komment. Néha csak úgy találom meg, ha eldobom az egész appot, és újra megnyitom. Időnként a saját posztjaim megtalálása is csak így sikerül...
Hetente jön frissítés az apphoz, de olyankor semmi sem változik. Ha viszont változik valami, az sosem az app frissítéséhez kapcsolódik, hanem csak úgy megtörténik, két frissítés között valamikor, valószínűleg valami szerveroldali változtatás miatt. De a fő problémák persze ilyenkor sem oldódnak meg, időtlen idők óta.
Mindez az androidos fb appban tökéletesen működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest