Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark Vantage eredmények
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Én vízszintesen, két kézben gépelek iPaden már a 2 óta. A kis oldaltákámban az Air is elfér, a súlykülönbség valami 130 g. Minden sokkal jobban olvasható, általában függőlegesen tartva is, nem kell állandóan nagyítgatni és scrollozni.
Ha nagyon vékonyra és alig nehezebbre megcsinálják, én még az esetleges 11-12" verziój is elgondolkodok. Amíg belefér az oldaltáskába, és nem durván húzza jobban a vállam, addig nincs gond.(#2640) adamssss
Eddig cseréltek refurbished példányra, a jövőben állítólag vegyesen oldják meg. -
DaTika
tag
válasz
runner 125
üzenetére
@(#2636) aizen92: Nincs laptop, ha lenne egyértelmű lenne, hogy a mini.

@(#2637) runner 125: A kérdés tökéletes, a válasz nem meggyőző. Mindkét helyzet teljesen elképzelhető, órán jegyzetelés asztalon, tokban, órák között padon kézben, tömegközlekedésen soha!
Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.
Volt már a kezemben mind a kettő, és a mini 8 coljára is rámondom, hogy tökéletes lehet, csak aztán megfogom az air-t, és arra is rá tudom mondani. Igazából a baj ott van, hogy nehéz eldönteni életszerűen előre, hogy az előnyök és hátrányok hogy viszonyulnak egymáshoz. Pl ha a mindennapokban 10col kezelhetetlenül nagy, de a 8col nem túl kicsi, akkor egyértelmű. Csak nem tudom, hogy ez mennyire van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.