Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Van. Tap a VLC-n a “Felhőszolgáltatásokra” és ott tudod szinkronizálni. Én Dropbox-al használom. Teljesen jól működik.
Ha FHD filmeket és sorozatokat tolsz, akkor érdemesebb viszont egy iXpand Drive nevű cuccot beszerezni. Ehhez ingyen ad a SanDisk lejátszó appokat is természetesen (TopReel).
A VLC-től jobb valamivel az Infuse Pro (fizetős), mert ennek van API támogatása ezekhez a pendriveokhoz és közvetlenül eléred a filmeket, ami az MKV mellett hangban a DTS-HD-t stb. is kezeli. Én iPad Pro-val használom így. Sztem meglátszik azért, ha csak BDRip-eket tolsz. Viszont a VLC rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz a feljavításukhoz (csodát ne várj persze).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs