Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
milanmylo
üzenetére
Szia, nekem is air 2 van. Nekem otthon két megoldás van. Az egyik ahogy említettek egy NAS,nekem saját építésű van egy freenas operációs rendszerrel. Egy program fut rajta amit plexnek hibák és ez az alkalmazás van iosre is. Így az ipaden is tudok nézni bármit a szerverről és az okos tvre is van ez az app és úgy is megy. Ez a költségesebb megoldás. A másik megoldás a benti tv használom ami nem okos. Google Chrome cast. Ezzel vlcben lejátszót filmeket tudom kiküldetlni rá. 10k körül be lehet szerezni és jó mert pl nyaralásnal is viheted magaddal így egy hotel vagy apartmanban is ku tudod dobni a tvre a filmet. Figyelj rá hogy a 2 verziózlt vedd. Ha kell esetleg segítség ezekkel kapcsolatban írj.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi