Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Auratech
üzenetére
"A notebook persze nem rossz de egy iPad például jelentősen többet bír biztonságosan konnektor nélkül. Némán."
A MacBook Air tudja mind hangban, mind üzemidőben azt, amit az iPad. Persze árban nem egy kategória.
Hangfelvételre valószínűleg tényleg jobb az iPad, erre nekem sose volt szükségem, ha bent vagyok előadáson, jegyzetelek, francnak sincs ideje 2x végighallgatni ugyanazt.
PDF-re való jegyzetelés valóban plusz, bár az összes emberi árú tollal jóval lassabb a jegyzetelés, mint tollal és papírral, illetve a kérdező billentyűzettel szeretne jegyzetelni, arra jobb a notebook.
"Az iPad támogatja a bt billentyűzeteket. nem kell a legdrágábbakban gondolkodni. Nem feltétlenül kell olyat venni, ami takaró is egyben.."
Én is ezt írtam pont
"Ami sokkal lényegesebb. Az ipad a 3-tól, de inkább a 4-től retina képernyője okán alkalmas tartós szövegolvasásra, ezerszer inkább, mint egy noti, amiből a fHd már elég húzósárú és kényelmetlen. Lapozható!
"
iPad 3 már használhatatlanul lassú szinte, ezen jegyzetelek én is, de nem egy nagy élmény már, Air alá semmiképp nem adnám ma már.
"Egy jobb atomos wines tablet-hibrid szintén megfelelő lehet, ahol a vágyott win környezet megmarad. viszont sokkal kevesebb a célalkalmazás tanuláshoz."
Annál rosszabbat keresve se lehetne találni...Valóban attól is függ erősen, milyen szak, ezért is írtam az elején, hogy ábrákkal teli jegyzetekhez jó igazán az iPad, ha inkább gépelni kell sokat, akkor a notebook jobb választás. Műszaki szakokra meg ígyis-úgyis kell a tablet mellé gép is a programozáshoz, illetve CAD szoftverekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest