Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Bár MacBook-ot nem igazán használtam (nincs viszonyítási alapom), de nekem a minősége teljesen megfelel, jó a nyomáspontja, nem nyöszörög, nem zörög, nem kattog. Erőteljesen világít, de persze ez állítható.
A tartósságról... én vigyázok minden cuccomra, de hallottam olyat hogy valakinek feslik a sarka. Szerintem nem igazán figyel oda, és dobálja össze-vissza. Viszont szerintem kell azért rá vigyázni, el tudom képzelni hogy meglátszik rajta használat nyoma az idő során. Érdekes az anyag amivel be van borítva, kényesnek tűnik, de azért nem ijesztően. Mondjuk nálam napi 8-10 órában használatban van, picit mint ha látszódna a Space billentyűn, na de megjelenése pillanatában már megrendeltem.
Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest