Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Szerintem ez egyénfüggő. Én 32GB-os iPad 6-ot használok és 16GB szabadon van. Filmeket netflixen és a saját Plex médiaszerveremen nézek, zenére spotify van.. Viszont hosszabb business tripek alkalmával töltök rá néhány részt vagy filmet amit szívesen néznék ha szar lenne a net. Szóval nekem tökéletesen elég a 32GB de azt is megértem ha valaki mindent lokálisan tárolna, nem vagyunk egyformák. Nekem jó lesz az új iPad, fél éven belül veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest