- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
DrDante666
tag
válasz
DrDante666 #21341 üzenetére
kabelmania27: Saját router és modem az már most is adott és elég jók. De akkor legfeljebb majd switchként használom az új eszközt a lefedettség növelésére.
Jelenleg szinte mindig megvan a 10 Mbit, nem tudom milyen távolságra lehet a központ, de eddig nem volt rá panaszom. Remélem valóban csak a vonali adottságoktól függ a dolog és nem fog romlani csak azért, mert másik cég számláz.GoodSpeed: Sem az Invitel, sem a Telekom oldala nem ajánl nagyobb sebességet, de jól is van ez így, mert ez legalább stabilan elérhető. Egyébként sem akarnék most növelni, egyelőre maradnék ebben az árkategóriában.
Mifelénk csak internet kapható az Inviteltől (nincs Kolibri csomag, csak simán Internet a neve), talán azért, mert Telekom területen vagyunk. TV szolgáltatásunk nincs és nem is tervezünk. Így aztán mi lehet nem ilyen eszközt kapunk, én valamilyen modem+router 2in1 kombóra számítok, de végül is mindegy, csak jól tegye a dolgát. Bár a videóban látott routernek úgy látom nincs hagyományos antennája, az enyémnek viszont 3 is van, kíváncsi leszek a különbségre.Gubek-Einste: Kb. 10 éve vagyok Telekom területen különböző szolgálatók ügyfele, nálam eddig nem merült fel ilyen probléma, remélhetőleg azután sem fog.
-
DrDante666
tag
Sziasztok! Telekom területen (kisebb, HB megyei település) egykori btel-esként (Business Telecom) jelenleg Vidanet-esként a hűségidő lejártával szünetmentes ADSL szolgáltató váltáson gondolkodom. A jelenlegi 10/0.5 Mbit-es szolgáltatással sincs problémám, de az Invitel Internet M csomagja elvileg -500 Ft-ot jelente havonta és talán még WIFI eszközt is adnak (bár szolgáltató váltóknak nem biztos). Eléggé megoszló véleményeket találtam eddig a cégről, bár szerintem sok múlik a vonali adottságokon. Van valakinek ebben valamilyen tapasztalata vagy mit gondoltok, szerintetek mennyire lenne jó ötlet a váltás? Mégiscsak 2 év hűségidőről lenne szó.
Alternatíva a Telekom lenne, mást nagyon találtam, ahol árban sem kerülne annál többe, de egyébként se nagyon akarok kis céghez menni, hogy aztán megint ide-oda passzoljanak.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged