Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
tome0001
senior tag
Valaki tud már arról valami infot, hogy Vác környékén lesz-e gyorsabb csomag esetleg?
-
tome0001
senior tag
válasz
Hunyadis #6860 üzenetére
Ugyanez a jelenség nálam is (27-es körzet, Vác), mostmár szinte minden nap, 8 óra után. Nekem annyi különbséggel hogy meg is szakad (a hálózati kapcsolat ikonnál megjelenik a sárga kis felkiáltójel). Már szóltam nekik, nem csinálnak semmit. Ilyen egy mocskos, felhasználókkal nem törődő társaságot még soha életemben nem láttam. A VDSL értékek garantált sebességeire pedig a nevetséges szó nem kifejezés (ami ugye szeptemberre volt ígérve). Jó lenne ha a Gazdasági és Versenyhivatal kivizsgálná az Invitel esetét, mert ez már nagyban kimeríti a tisztességtelen versenypiaci magatartás fogalmát.
-
tome0001
senior tag
Persze hogy válthatsz. A hűség arra szól hogy az Invitelnél mint szolgáltatónál maradsz a hűségidő lejártáig (ha jól tudom akkor kisebb havidíjú csomagra nem válthatsz, de drágábbra igen), de ha ugyanannyiért lesz vdsl (ami azért eléggé kérdéses abból az okból kifolyólag hogy ez mégis csak Invitel) akkor a váltás szerintem simán mehet.
-
tome0001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5869 üzenetére
HA jól tudom a UPC nem optikán megy, hanem dupla kábelen.... De lehet hogy nincs igazam
-
tome0001
senior tag
-
tome0001
senior tag
http://itcafe.hu/hir/upc_cablecom_gigabites_internet_rekord_kabel.html
de Vácon 15 megabit a max az is horror áron. Invitel - ha több kell -
tome0001
senior tag
Nekem még mindig tetű lassú a youtube. Nálatok milyen a helyzet?
-
tome0001
senior tag
Köszi a modem infokat. Most nézegettem az ftp-s sebességeket, és hát kb. 10 másodpercenként visszaesik a sebesség 460ről 410-re és újra felmegy 460ra. gondolom ez a modem hibája. Továbbá nálunk így oldották még meg anno a bekötést:
Van telefon is az adsl mellé. Ennél a szigetelőszalagos megoldásnál (pirossal bekeretezett rlsz) nem jobb egy ilyen:?
[Telefonkábel elosztó] -
tome0001
senior tag
Sziasztok. 4M/256k-s netem van Invitelnél. Torrent 460kb/s le, és 21kb/s fel a csúcssebesség. Szerintetek érdemes jobbra cserélni a modemet?
-
tome0001
senior tag
válasz
jozsi252 #5625 üzenetére
én írtam nekik facebookon h ez miért van, erre elkérik az adatimat h orvosolhassák a hibát. ez mind oké, de nem csak nálam van baj, hanem közpotni a hiba és ezt a 1443-on elismerik. Rendesek azért h próbálnak segíteni, de mindenki tudja h attól h megadom az adataimat nem fog semmi változni....
-
tome0001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5599 üzenetére
melyik optikai szolgáltató volt ez? én váci vagyok és érdekelne. köszi előre is
-
tome0001
senior tag
válasz
InvitelGuide #5524 üzenetére
Köszönöm mindenre kiterjedő válaszotokat!
-
tome0001
senior tag
válasz
InvitelGuide #5509 üzenetére
Sziasztok.
Semmi baj nincs a feltöltési sebességemmel, 3,8/0,21 et mér (4mesgás csomagban vagyok) a speedtest. a feltöltési sebesség lassúságát az adsl technológiára értettem, a vonalunkkal szerencsére minden oké -
tome0001
senior tag
válasz
InvitelGuide #5497 üzenetére
Kedves InvitelGuide! 5 éve vagyok hűséges előfizetője az internet+telefoncsomagoknak. Meg vagyok veletek elégedve abból a szempontból hogy: Vácon kb. soha nincs szakadás, aminek nagyon örülök. Viszont nem vagyok megelégedve: a feltöltési sebességgel (mert egy 1MB-os dokumentum csatolása 1 perc, és online játékokra is alig elég a 256kbit feltöltés) és az árral. Tudom akkor lépjek nagyobb csomagba, de azok meg irreálisan drágák. Továbbá érdeklődnék hogy az miért van hogy Inviteles területen nagyon kevés a konkurens szolgáltató (kicsit oligopol piaci "szaga" van a dolognak)? A másik hogy ha egy csomagot pl: 15megabitesként árultok, akkor az miért csak 12,5? Oké hogy ez az adsl technológia hátránya és velejárója, de akkor miért nem 12,5ként áruljátok? Senkit nem érdekel mennyi az elméleti elérhetetlen maximum, mindenkit az érdekel ez mennyi a gyakorlatban. Engem is érdekelne hogy lesz pl. olyan csomag hogy 15/2 Megabit mondjuk havi kb. 7000 Ft-ért, szerintem ezzel nagyon sok fogyasztót tudnátok megnyerni (többek között engem is). Úgy gondolom 2010 végén akárhogy behoztátok a 15Megás csomagokat, le vagytok maradva a többiekhez képest, de ez az adsl technológiából adódik legfőképp. Persze ez csak egy előfizetői vélemény és egy építő jellegű kritikának szánt hozzászólás akart lenni.
-
tome0001
senior tag
Ha tudnátok (de gondolom nem csak nekem) mennyire kivan az a bizonyos ezzel a társasággal... Természetesen nem csak a mai kimaradás miatt...
-
tome0001
senior tag
itt Vácon délelőtt 11óta szakad a net folyamatosan, nem jönnek be oldalak. Ti is tapasztaltatok ilyet? Hívtam az ügyfélszolgálatot és 4órája azt mondja egy gépi hang a hibát javítják...
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. A 27-es körzetben az Invitelnek (Vácon) milyen versenytársai vannak még? Ace telecom, váci kábeltv (ezekről tudok). Ezeken kívül tud valaki valamilyen normális internetszolgáltatóról? előre is köszi: Tamás
-
tome0001
senior tag
Ez szerintetek reményt adhat nekünk egy normális netszolgáltatásra? mi a véleményetek?
-
tome0001
senior tag
Teljesen igazad van. Undorító amit ez a cég művel. És nem szeretném folyamatosan ezt szajkózni, de et azért a gazdasági és versenyhivatalnak jó lenne kivizsgálni, mert ez monopol helyzettel való visszaélés kategóriájába simán benne van szerintem. Én bíztam a változásban, de így maradok a 4m/256K-nál mert úgy vélem teljesen felesleges többet fizetni pár megabittel többért.
De amugy ez tényleg ugy van pl ha nekem 4es adsl-em van, és tartósan jön 2Mbittel, akkor semmi okom nincs panaszt tenni?
-
tome0001
senior tag
válasz
tome0001 #4701 üzenetére
van itt valakinek komfort adsl plusz comaga? mert mostantól ahogy nézem, a helyi hívások sem ingyenesek, hanem 5ft/perc. mi amikor kötötttük (2010. januárban), akkor a helyi hívás is és a távolsági is 0ft volt kedvezményes időszakba. jól emlékszem? erősítsetek meg légyszíves.
-
tome0001
senior tag
nem a letöltést kéne fejleszteni, habár az is lassú, hanem a feltöltést. értem én hogy az adsl nem tesz lehetővé pl. 5mbites-es feltöltést. de az azért véges, hogy egy 2megás képet 3-4percig küldd az ember valakinek. nekem eddig semmi bajom nem volt az invitellel, mert olcsó volt és megbízható. de egy hónapja folyamatosan szakad a vonal és lassú is. nem tudom mit csinálnak, de nagyon idegesítő. az biztos h 15Mbit/900 Kbitért, én sem adok ki majdnem kétszer annyit, teljesen felesleges. Amég az invitelnek nem lesz versenytársa a monopol területeken, én addig nem bízom változásban. sőt azt is el tudom képzelni, hogy most adnak itt 10-15megákat, ezáltal le fog lassulni az egész rendszer, habár meg kell mondanom, ehhez nem értek igazán.
Reménykedjünk továbbra is egy optikai hálózat fejlesztésben, habár a kertes házakba fogják azt legutoljára bevezetni, én úgy gondolom. Én személy szerint egy 10/5 Mbites internettel is elégedett lennék.
-
tome0001
senior tag
jah és még egy utolsó, aztán leütöm magam
a 15 megásnak kíváncsi leszek hogy mennyi lesz az ára ha a 8 megás 7e körül van. 12-13e-re saccolok, ami ismét szánalmas árkategória. Lezs a feltöltés vagy 900 kilobit, amiből majd garantálnak 150 kilobitet. -
tome0001
senior tag
a 1443-es számot 2 napja próbálom hívni, folyamatosan foglalt. előte persze végig kell hallgatni egy fél perces szöveget, amiben az invitel fényezi magát, és utána pedig jön a foglalt jelzés. jah és még emellett annyi, hogy invitel területen a garantált sávszélesség még az elméleti határ 25%-át sem éri el. pl a 4mbitből, 0,8at garantálnak. Hát hol élnek ezek? ez nem fejlesztés hanem visszafejlődés. ekkora egy ratyi társaságot. szánalom.
-
tome0001
senior tag
-
tome0001
senior tag
válasz
LeslieG Jr. #4592 üzenetére
Lehet már tudni bővebb információt erről az fttx szolgáltatásról? elvileg kertes házakban is elérhető lesz?
-
tome0001
senior tag
ha már az ÁSZF-et is átírták, akkor tuti hogy lesznek új csomagok. Jó lenne ha ilyen jó új csomagokat dobnának piacra, de én is kételkedem abban hogy az eddig tapasztaltak után egy ekkora ugrást fogunk tapasztalni. De reménykedünk. Én olyan ÁSZF-et is találtam, ahol május 1-től írják hogy jönnek az új csomagok. Lényeg hogy lessük május elején az invitel honlapját.
-
tome0001
senior tag
http://www.invitel.hu/Root/Resources/PDF/HU/Hirdetm%C3%A9ny_2010_0501.pdf
Az F pontot nézzétek!!!
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Meg tudnátok nekem mondani hogy Vácon milyen szolgáltatók vannak a piacon, az Invitelen kívül? Előre is köszi: Tamás
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest