Hirdetés
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Jinxb1rd #31415 üzenetére
T és Invitel nem ugyanazon a kábelen jön a lakásba jönni az biztos.
Szegeden van sok helyen Digi optika, nekem is az van és tökéletesen működik, saját routert használva. Szóval ha van egy jó routered, nyugodtan válts át. Amit kihoznak csoda eszközt, egyből a szerelőkkel átrakatod modem módba és mehet a saját. -
unicumnext
aktív tag
válasz
Jinxb1rd #31415 üzenetére
Szintén Szeged, én Digiről (invitel) váltottam Telekomra, mert katasztrófa volt esténként az internet sebesség, meg sokszor újraindult a modem, hiába használtam saját routert hogy kevésbé legyen terhelve a modem. Telekom esetén a CF szerverek felé kell egy jó VPN elérés, én is így csinálom, azon csatornákat oda terelem, azóta nincs gond.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mozilla Firefox
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest