- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
A laposod valameddig el fog döcögni azzal az inverterrel, de a tápegységed nem fogja túl sokáig tolerálni ezt az áramforrást...ezek a kapcsoló üzemű tápok nem erre vannak tervezve! Elég széles feszültségtartományban mennek, de mindent azért azok sem bírnak ki!
Ha másokat is meg szeretnél erről kérdezni, akkor ezt a kérdésedet ITT is felteheted! -
Gowron
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly egy számítógépes boltban kerestem egy autós invertert a gamer laptopomhoz. Ez egy akkoriban elég fullosnak számító ROG Strix, 2021-es. Mivel totál analfabéta voltam a dologhoz és semmi időm nem volt utánaolvasni sem, segítséget kértem a boltostól. Azt mondja, majd ő tudja mi kell nekem és intézi.
Megállapodtunk ebben, azt mondta 30 lesz max. 40 lett, nyilván ez egy jutalékos ár, nem is volt ezzel semmi problémám, az eredeti becslés ellenére sem, hisz szaki és segített nekem, azt sem bántam volna, ha ez az egész jó, nem kell vele szenvednem és csitti-fitti ,ha akár 10-15 ezer forintot tett volna az árra, de csak 8-at tett egy gyors google keresés után. Bizalmat szavaztam az emberünknek, segítjük a kisvállalkozót. Ez egy Green Cell 12V-os módosított szinuszos 300/600W inverter. inv05de kódszámú.
Megjött az inverter, kifizettem, átvettem, hónapokig hozzá sem nyúltam, költöztem, dolgoztam, magánélet. Aztán hirtelen szükségessé vált az inverter, volt egy kis időm, kibontom, kicsit utánanéztem a dolgoknak és kiderült, hogy a gyakorlatban totál szar ez az inverter arra amire nekem kell, pedig pontosan elmondtam mire és milyen lapihoz kell. Ugyanis míg azt említette az emberünk, hogy ehhez nekem szinuszos inverterre van szükségem, ő "modified sine wave"-eset rendelt nekem és két perc utánajárás kellett, ahhoz, hogy kiderüljön, hogy nem alkalmas arra, hogy laptopot üzemeltessünk róla, mert ehhez "pure sine" kellene. A dobozon rajta is van mindkét variáció, de magán a gépen már "modified sine" van.
Nyilván ezzel ráb@sztam, de nem hiszem, hogy ezzel bármit is tudnék már kezdeni . A kérdésem az lenne, hogy károsítaná e a lapit ha erről a forrásról üzemelne? Tök jó, hogy már ezt tudom, de ha nem muszáj, nem költenék még 50 ezret egy inverterre.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bontatlan Macbook Air 15'' 16/256 3 év garancia magyar
- Dell Latitude 5340: i5-1345U/16GB /256GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS, Matt/Win11 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest