Hirdetés
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
A laposod valameddig el fog döcögni azzal az inverterrel, de a tápegységed nem fogja túl sokáig tolerálni ezt az áramforrást...ezek a kapcsoló üzemű tápok nem erre vannak tervezve! Elég széles feszültségtartományban mennek, de mindent azért azok sem bírnak ki!
Ha másokat is meg szeretnél erről kérdezni, akkor ezt a kérdésedet ITT is felteheted! -
Gowron
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly egy számítógépes boltban kerestem egy autós invertert a gamer laptopomhoz. Ez egy akkoriban elég fullosnak számító ROG Strix, 2021-es. Mivel totál analfabéta voltam a dologhoz és semmi időm nem volt utánaolvasni sem, segítséget kértem a boltostól. Azt mondja, majd ő tudja mi kell nekem és intézi.
Megállapodtunk ebben, azt mondta 30 lesz max. 40 lett, nyilván ez egy jutalékos ár, nem is volt ezzel semmi problémám, az eredeti becslés ellenére sem, hisz szaki és segített nekem, azt sem bántam volna, ha ez az egész jó, nem kell vele szenvednem és csitti-fitti ,ha akár 10-15 ezer forintot tett volna az árra, de csak 8-at tett egy gyors google keresés után. Bizalmat szavaztam az emberünknek, segítjük a kisvállalkozót. Ez egy Green Cell 12V-os módosított szinuszos 300/600W inverter. inv05de kódszámú.
Megjött az inverter, kifizettem, átvettem, hónapokig hozzá sem nyúltam, költöztem, dolgoztam, magánélet. Aztán hirtelen szükségessé vált az inverter, volt egy kis időm, kibontom, kicsit utánanéztem a dolgoknak és kiderült, hogy a gyakorlatban totál szar ez az inverter arra amire nekem kell, pedig pontosan elmondtam mire és milyen lapihoz kell. Ugyanis míg azt említette az emberünk, hogy ehhez nekem szinuszos inverterre van szükségem, ő "modified sine wave"-eset rendelt nekem és két perc utánajárás kellett, ahhoz, hogy kiderüljön, hogy nem alkalmas arra, hogy laptopot üzemeltessünk róla, mert ehhez "pure sine" kellene. A dobozon rajta is van mindkét variáció, de magán a gépen már "modified sine" van.
Nyilván ezzel ráb@sztam, de nem hiszem, hogy ezzel bármit is tudnék már kezdeni . A kérdésem az lenne, hogy károsítaná e a lapit ha erről a forrásról üzemelne? Tök jó, hogy már ezt tudom, de ha nem muszáj, nem költenék még 50 ezret egy inverterre.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Tápos kibeszélő offtopik
- Autós kamerák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Windows 7
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8360U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nitro AN517-55 17.3" QHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 500 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest