Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Mindig is így használtam játékban az egeret, mert nekem ez az egyetlen logikus beállítás.
3D-s játékoknál az egér a botkormány szerepét veszi át, azt pedig ha előre tolom, akkor lefelé megyek, és nem fordítva. Ez annyira bennem van, hogy nem invert mouse-zal egyáltalán nem tudok játszani. (Nem vagyok egyébként nagy játékos.)
Szóval invert mouse rulez :D -
CWorm
aktív tag
Látom ez a topikom is nagyon sikeres. :)
-
Flashy
veterán
nálunk a társaságban ez is ijen örök flame téma volt mint az intel-amd :) szerintem tisztán megszokás kérdése. én mindig inverzbe játszottam, aztán volt egy játék ami külső nézetes volt és játszani akartam vele, próbálgattam de valahogy egyik beállítás tetszett igazán, aztán a nem invertált beállításon hagytam és elég hamar megszoktam.
-
CWorm
aktív tag
Helló!
Beszélgessünk az invert mouse-ról! :) Tudom, hogy többség a normális egeret használja, de én meg még egy páran azért nem. Beszélgessünk olyanokról, mint pl hogy ki mikor tért át im-re, miért, stb.
Én ha jól emlékszem a quake1 óta im-et kapcsolok be mindenhol, mert ez volt az első game, amit egérrel irányítottam, és asszem ott alapból invert volt. Vagy nem. Akkor kapcsoltam át. Franc tudja.
Szerintetek miért jobb az invert mouse mint a másik? Jobb egyáltalán? :U Szerintem igen, mert én úgy szoktam beleképzelni magát egy ember bőrébe, hogy az ''arcán'' (=egeren) van a kezem, hanem úgy, hogy a tarkóján, és ahogy mozgatom a fejét (=egeret), úgy arra néz, amerre...
Na jó ez kezd hülyeség lenni, inkább nyomok már egy OK-ot. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest