Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Mindig is így használtam játékban az egeret, mert nekem ez az egyetlen logikus beállítás.
3D-s játékoknál az egér a botkormány szerepét veszi át, azt pedig ha előre tolom, akkor lefelé megyek, és nem fordítva. Ez annyira bennem van, hogy nem invert mouse-zal egyáltalán nem tudok játszani. (Nem vagyok egyébként nagy játékos.)
Szóval invert mouse rulez :D -
CWorm
aktív tag
Látom ez a topikom is nagyon sikeres. :)
-
Flashy
veterán
nálunk a társaságban ez is ijen örök flame téma volt mint az intel-amd :) szerintem tisztán megszokás kérdése. én mindig inverzbe játszottam, aztán volt egy játék ami külső nézetes volt és játszani akartam vele, próbálgattam de valahogy egyik beállítás tetszett igazán, aztán a nem invertált beállításon hagytam és elég hamar megszoktam.
-
CWorm
aktív tag
Helló!
Beszélgessünk az invert mouse-ról! :) Tudom, hogy többség a normális egeret használja, de én meg még egy páran azért nem. Beszélgessünk olyanokról, mint pl hogy ki mikor tért át im-re, miért, stb.
Én ha jól emlékszem a quake1 óta im-et kapcsolok be mindenhol, mert ez volt az első game, amit egérrel irányítottam, és asszem ott alapból invert volt. Vagy nem. Akkor kapcsoltam át. Franc tudja.
Szerintetek miért jobb az invert mouse mint a másik? Jobb egyáltalán? :U Szerintem igen, mert én úgy szoktam beleképzelni magát egy ember bőrébe, hogy az ''arcán'' (=egeren) van a kezem, hanem úgy, hogy a tarkóján, és ahogy mozgatom a fejét (=egeret), úgy arra néz, amerre...
Na jó ez kezd hülyeség lenni, inkább nyomok már egy OK-ot. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Micro Four Thirds
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs