- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyfejű
tag
válasz
Gubek-Einste #654 üzenetére
Ettől szeretném megkímélni magamat.
-
Egyfejű
tag
Elvileg most már tiszta a gépem, de az internetet továbbra sem tudja elérni több program, ezért a leveleimet sem tudom letölteni.
-
Egyfejű
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Van egy Adware.ChinAd vírusom ami állandóan telepakolja a képernyőt reklámokkal. Ezt próbáltam kiirtani egy Yac nevű programmal ami aztán elárasztott minden szarral. A Malwarebytes leszedte ezeket és most megint csak az Adware.ChinAd maradt azt nem tudja eltávolítani, de azóta nem megy a Firefox és a Thunderbird. A Firefoxot sikerült beüzemelnem egy mentés, törlés, újratelepítés és visszatöltéssel, de a Thunderbirddel ez nem vált be.
Indítás után kiírja, hogy pop.gmail.com kikeresve..... és nem tölt le semmit.
Több cím is be van állítva, de egyiket sem tölti le, ha hüldeni akarok levelet akkor azt írja ki, hogy
"Az üzenet küldése sikertelen.
Az üzenet küldése a levélküldő (SMTP) kiszolgálóval (pop.gmail.com) ismeretlen okból megszakadt. Ellenőrizze, hogy a levélküldő (SMTP) kiszolgáló beállításai helyesek-e, és próbálja meg újra."A beállításokat nem változtattam.
A bögésző működik, de más programok nem érik el az internetet, nem tudnak adatbázist frissíteni pl. AVG, Malwarebytes, Skype nem indul, torrent nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest