-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem biztos, hogy a megfelelő helyre írok, de mivel internettel kapcsolatos a probléma, hátha. Pár hete azt vettem észre, hogy mindig csak az aktív/előtérben lévő ablak/böngésző lap kap rendesen netelérést, a többi nem, vagy csak alig. Tehát elindítok egy böngészőt, megnyitok több lapot, gyorsan begépelem a címüket, és már nyitom is a következőt, viszont mindig csak azon a lapon töltődik az oldal, ahol éppen vagyok.
Vagy ha mondjuk torrenten töltök le valamit, ott is szépen nyomon követhető ez, mert amíg az előtérben van a torrentkliens (tehát az az aktív ablak), addig tölt is lefele rendesen. Amint lerakom a tálcára, és ott nézem a letöltési sebességet, meredeken nekiáll zuhanni. Egészen addig a pillanatig, amíg újra rá nem kattintok, és újra nem az lesz az aktív ablak, mert akkor megint teljes sebességgel tölt.Semmilyen új programot nem telepítettem azóta, mióta ez elkezdett jelentkezni, se a routerhez, se semmihez nem lett hozzányúlva.
Win10-es gép, wifin jön a net, i7 processzor, 16 GB RAM, igazából semmi különleges dolog nincs a képben, és változtatva se lett se a szoftver-, se a hardverkörnyezeten semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- OTP Bank topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest