Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy idősebb szüleim nagyon szeretnek hallgatni egy online rádiót TV-n keresztül.
Ezt a rádiót a Tv böngészőjéből tudom csak behozni, viszont 20 percenként a hang megáll egy pár percre majd újraindul. Gondolom addig bufferel, vagy passz..Okozhatja-e azt a problémát, hogy egy sima T-Home-os router van a 2. emeleten viszonylag messze a Tv-től?
(Youtube stb, viszont gond nélkül megy)Nem szeretném feleslegesen nagy költségekbe verni őket, hogy veszek egy drágább routert és közben a probléma meg se oldódik.
De én arra tippelek, hogy a Tv készülékben amúgy se lehet valami nagy wifi fogó és ez a baj.
Bárkinek esetleg valami ötlete? Okozhatja ezt a gondot?
Sajnos nem tudom megoldani semmi más készülékkel.
Ha ez megoldhatja, milyen router-t lenne érdemes vennem? Kb 100nm-es a ház, és két végpontba van a két készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tidal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest