Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy idősebb szüleim nagyon szeretnek hallgatni egy online rádiót TV-n keresztül.
Ezt a rádiót a Tv böngészőjéből tudom csak behozni, viszont 20 percenként a hang megáll egy pár percre majd újraindul. Gondolom addig bufferel, vagy passz..Okozhatja-e azt a problémát, hogy egy sima T-Home-os router van a 2. emeleten viszonylag messze a Tv-től?
(Youtube stb, viszont gond nélkül megy)Nem szeretném feleslegesen nagy költségekbe verni őket, hogy veszek egy drágább routert és közben a probléma meg se oldódik.
De én arra tippelek, hogy a Tv készülékben amúgy se lehet valami nagy wifi fogó és ez a baj.
Bárkinek esetleg valami ötlete? Okozhatja ezt a gondot?
Sajnos nem tudom megoldani semmi más készülékkel.
Ha ez megoldhatja, milyen router-t lenne érdemes vennem? Kb 100nm-es a ház, és két végpontba van a két készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest