Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy idősebb szüleim nagyon szeretnek hallgatni egy online rádiót TV-n keresztül.
Ezt a rádiót a Tv böngészőjéből tudom csak behozni, viszont 20 percenként a hang megáll egy pár percre majd újraindul. Gondolom addig bufferel, vagy passz..Okozhatja-e azt a problémát, hogy egy sima T-Home-os router van a 2. emeleten viszonylag messze a Tv-től?
(Youtube stb, viszont gond nélkül megy)Nem szeretném feleslegesen nagy költségekbe verni őket, hogy veszek egy drágább routert és közben a probléma meg se oldódik.
De én arra tippelek, hogy a Tv készülékben amúgy se lehet valami nagy wifi fogó és ez a baj.
Bárkinek esetleg valami ötlete? Okozhatja ezt a gondot?
Sajnos nem tudom megoldani semmi más készülékkel.
Ha ez megoldhatja, milyen router-t lenne érdemes vennem? Kb 100nm-es a ház, és két végpontba van a két készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest