- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Érdekes gondom adódott. Egy ideig bármikor, ha online játszani akartam, 10-15 mp-enként ledobott a net, és csak néhány másodperc múlva jött vissza. Mikor meguntam, felhívtam a UPC-t, akik csináltak egy factory resetet a modemen. Azóta ez a probléma megszűnt, viszont (szerintem) teljesen véletlenszerűen, de rendszeresen (napi szintű probléma) elmegy a netem.
Ilyenkor váltakozik a jobb lenti net-jelző ikonnál a hibaüzenet az identifying, és a network cable unplugged között. Ha ki-, és bekapcsolom a "Realtek PCIe GBE Family Controller"-t a hálózati központban, néha megjavul egy kis időre, néha nem. Volt, hogy az újraindítás segített, volt, hogy csak az áramtalanítás (valahol olvastam, hogy ilyen is kellhet), és volt olyan is, hogy egyik sem.
Próbálgattam ki-be kapcsolgatni az Internet Protocol Version 6-t, átállítani a DNS szerver címet a google-ére (ezt is olvastam, hogy segíthet), volt flushdns, de semelyik nem jelentett tartós megoldást.
Windows 7 Home Premium (64 bit) van a gépen. Egyszer már kaptam "Ethernet has no valid ip configuration" hibaüzit is.
Van esetleg ötletetek, hogy oldjam meg a problémát?
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Autós topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- További aktív témák...
- Apple AirPods 3 Teljesen új állapotban!
- ASUS TUF RTX 4070Ti 12GB új állapotban dobozában! 2029-ig garanciális!
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest