Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Érdekes gondom adódott. Egy ideig bármikor, ha online játszani akartam, 10-15 mp-enként ledobott a net, és csak néhány másodperc múlva jött vissza. Mikor meguntam, felhívtam a UPC-t, akik csináltak egy factory resetet a modemen. Azóta ez a probléma megszűnt, viszont (szerintem) teljesen véletlenszerűen, de rendszeresen (napi szintű probléma) elmegy a netem.
Ilyenkor váltakozik a jobb lenti net-jelző ikonnál a hibaüzenet az identifying, és a network cable unplugged között. Ha ki-, és bekapcsolom a "Realtek PCIe GBE Family Controller"-t a hálózati központban, néha megjavul egy kis időre, néha nem. Volt, hogy az újraindítás segített, volt, hogy csak az áramtalanítás (valahol olvastam, hogy ilyen is kellhet), és volt olyan is, hogy egyik sem.
Próbálgattam ki-be kapcsolgatni az Internet Protocol Version 6-t, átállítani a DNS szerver címet a google-ére (ezt is olvastam, hogy segíthet), volt flushdns, de semelyik nem jelentett tartós megoldást.
Windows 7 Home Premium (64 bit) van a gépen. Egyszer már kaptam "Ethernet has no valid ip configuration" hibaüzit is.
Van esetleg ötletetek, hogy oldjam meg a problémát?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest