Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Érdekes gondom adódott. Egy ideig bármikor, ha online játszani akartam, 10-15 mp-enként ledobott a net, és csak néhány másodperc múlva jött vissza. Mikor meguntam, felhívtam a UPC-t, akik csináltak egy factory resetet a modemen. Azóta ez a probléma megszűnt, viszont (szerintem) teljesen véletlenszerűen, de rendszeresen (napi szintű probléma) elmegy a netem.
Ilyenkor váltakozik a jobb lenti net-jelző ikonnál a hibaüzenet az identifying, és a network cable unplugged között. Ha ki-, és bekapcsolom a "Realtek PCIe GBE Family Controller"-t a hálózati központban, néha megjavul egy kis időre, néha nem. Volt, hogy az újraindítás segített, volt, hogy csak az áramtalanítás (valahol olvastam, hogy ilyen is kellhet), és volt olyan is, hogy egyik sem.
Próbálgattam ki-be kapcsolgatni az Internet Protocol Version 6-t, átállítani a DNS szerver címet a google-ére (ezt is olvastam, hogy segíthet), volt flushdns, de semelyik nem jelentett tartós megoldást.
Windows 7 Home Premium (64 bit) van a gépen. Egyszer már kaptam "Ethernet has no valid ip configuration" hibaüzit is.
Van esetleg ötletetek, hogy oldjam meg a problémát?
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest