Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA1703
tag
Sziasztok.
Csak egy kis érdekesség. Alsónémediben lakom, pár hónappal ezelőtt szerződést kötöttem a szomszéd városban lévő internet szolgáltatóval.
40/20 Mbps internet 4990 Ft/hó.
Az elején minden tökéletesen működött, egészen múlt hét hétfőig.
Ekkor ugyanis a letöltési sebességem éppen hogy elérte a 6Mbps-ot.
Többszöri hiba jelentés, telefonálás és e-mail váltás után a mai napon úgy döntöttem, szerződés ide vagy oda vissza mondom a szolgáltatást mivel köszönő viszonyban sincs a szerződésben foglalttal.
Miután ezt e-mailben meg írtam nekik, azt a választ kaptam, hogy teljes mértékben egyet értenek velem, sajnos kevesen vannak és amennyiben ez bele fér még holnap ellenőriznék nálam a kapcsolatot és a kint lévő eszközt.
A válasz el olvasása után meg szakadt az internet kapcsolatom majd miután vissza jött láss csodát.
Egy kérdés azért foglalkoztat.
Maradjak náluk, hátha csak ideiglenes hiba volt (ami 9 napig tartott) esetleg keressek másik szolgáltatót?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest