Hirdetés
- Raspberry Pi
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a probléma? Illetve valami, modem-szolgáltatós gond lehet, vagy valami windowos dolog. UPC-net Ubee EVW3226 modem. Kábellel PC-hez kötve. Ha elkezdek neten játszani, főleg az elején a net elkezd elmenni pár másodpercre folyamatosan, tehát szakadozik, elmegy-visszajön egymás után többször. Ilyenkor win hálózat is a tálcán jelzi. Próbáltam modem resetet, gépen hálózat driver reinstallt. Illetve ma xbox-on mikor felmentem játszani online, ott is tipikusan ilyen jelenség volt, mintha szakadozna a net. Wifin van. (online forgalom autók ugráltak, teleportáltak, minden nagy késéssel látszódott csak).
Viszont az előbb wotoztam, ugyanúgy előjött, de ezalatt gyorsan telefonon (wifi) elkezdtem böngészni és ott hibátlan volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- PH! Darts
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest