Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a probléma? Illetve valami, modem-szolgáltatós gond lehet, vagy valami windowos dolog. UPC-net Ubee EVW3226 modem. Kábellel PC-hez kötve. Ha elkezdek neten játszani, főleg az elején a net elkezd elmenni pár másodpercre folyamatosan, tehát szakadozik, elmegy-visszajön egymás után többször. Ilyenkor win hálózat is a tálcán jelzi. Próbáltam modem resetet, gépen hálózat driver reinstallt. Illetve ma xbox-on mikor felmentem játszani online, ott is tipikusan ilyen jelenség volt, mintha szakadozna a net. Wifin van. (online forgalom autók ugráltak, teleportáltak, minden nagy késéssel látszódott csak).
Viszont az előbb wotoztam, ugyanúgy előjött, de ezalatt gyorsan telefonon (wifi) elkezdtem böngészni és ott hibátlan volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest