-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Üdv!
Nekem annyira problémám lenne, mint inkább egy érdekes dologra keresem a választ.
Adott egy laptop, amire a hálózati kapcsolatoknál fel van "telepítve" egy Enternet-es, meg egy Externet-es ADSL kapcsolat.
Enternet az irodai, amit elég ritkán használok ezzel a laptoppal, Externet az otthoni.Tegnap vmiért többszöri próbálkozásra sem akart otthon csatlakozni az Externet otthon, és poénból ráklikkeltem a Enternet ikonjára, és majd kiugrott a szemem a helyéről, amikor kb. 2 sec alatt felállt otthon az Enternet, és minden gond nélkül ment.
Kérdésem tehát, hogy a fenébe létezik ez, amikor az Enternet egy teljesen másik matávos számhoz van kötve, és fizikailag kb 2-3 km-re van a lakástól. Vagy nem akkora dolog ez? Router egyik helyen sincs, bár ez sem számíthat szerintem. Én nem igazán értem, hogy lehet ez
.
Akkor ha bárki azonosítóját + jelszavát tudom, akkor tudok is kapcsolódni?
Ha otthon nem lenne a vonalra ADSL rendelve, akkor is menne ugyanígy?(ezt már nem tudom kipróbálni, de szerintem nem)
Van erre magyarázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest