-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Sziasztok.
Én egy olyan hibába futottam bele ami nagyon sok embert érint legalább is a góglis találatok ezt mutatják.
Névszerint az, hogy ledobálja az internetet a Windóz ha nagy terhelés éri a LAN-t.
A dolog egyszerű csak simán elmegy az internet majd pár mp múlva újra csatlakozik és ez megy a végtelenségig vagy addig amíg a Win be nem korlátozza a sebességet 100Mbps-re az 1Gbps-ról.
Természetesen minden lehetséges dolgot kipróbáltam már amit írtak, de semmi nem segített.
Az internet nem szakad meg tehát nem modem probléma mert a wifi meg simán megy tovább.
Lecsatlakozás hang sincs tehát gondolom nem hardver probláma lehet.
Még a kábel cserét bevallom nem próbáltam az lesz az utolsó, amúgy a kábelt nemrég vettem és eddig semmi baja nem volt. Cat6.
Rengetegen panaszkodnak erre a hibára és a mai napig nincs rá épkézláb megoldás.
Windows 11 Pro, Realtech 2.5Gb-es LAN, Asrock alaplapon.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Egyedi ékszerdobozka
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest