Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
Nem tudjátok esetleg hogy mi az oka annak, hogy tbsz-en belül csak forintot akar levonni ha szeretnék vásáron, hiába van rajta elég mennyiségű euró is? Meg sem próbálja átváltani, csak a forint egyenleg számít neki. Állítsam át a base currency-t HUF-ról EUR-ra esetleg? Koszi
-
Gigicuci
senior tag
ahh, ok értem. Furcsa volt, mert rögtön megjelent az egyenlegemen az eur mint szabad összeg, de mégse engedte elkölteni. Ezek szerint akkor ez lehetett az oka.
Automata váltással csináltam idáig de így mindig hagyott egy ~10k HUF-ot a számlán ami zavart. Nagy ráhagyással dolgozik, gondoltam hátha így megtrükközöm, de akkor hagyom az egészet így és kész.
Az elején nem jöttem még rá, hogy lehet tört részvénnyel is dolgozni, így alakult ki ez a HUF puffer, azóta nem tudom lefogyasztani.
-
Gigicuci
senior tag
Valaki tud esetleg gyorsban segíteni?
Váltottam a Currency Converter funckióval HUF-ot EUR-ra, de hiába próbálom elkölteni az EUR-t, a most már nullás HUF egyenlegemre hivatkozik, ahelyett, hogy az EUR-ból költene. Szerintem valamit nem értek. Mit rontottam el?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy két IB számla között, tehát bankon belül, milyen költsége van egy eurós utalásnak?
Köszönöm!
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Megnyitottam a TBSZ számlát, de a 25k forintot nem tettem rá rögtön, így ha jól tudom akkor egyelőre még nem aktív a számla.
Kérdésem, hogy ha hétfőn átvezetem a TBSZ-re a 25kforintot, akkor utána rögtön el lehet kezdeni használni a számlát?
Köszi
-
Gigicuci
senior tag
számlanyitás során, a sima számla mellett nyitott nekem az IB egy TBSZ 2024 számlát is. Úgy látszik a regisztráció során ezt is bejelöltem, pedig nem terveztem használni.
Kérdésem, hogy aktív-e most a TBSZ 2024 anélkül, hogy 25e forintot utalnék rá, illetve a 0 FT egyenleg ellenére is le kell majd jelenteni a NAV-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest