Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Biztosan leírja IBKR support oldal, de bevallom nem kerestem rá.
Álláspontom szerint ennek ugyan az az oka, mint amit te magad is tapasztalhatsz kártyás vásárlásnál: a fizetés pillanatában az adott összeg "csak" zárolásra kerül. Kell pár banki nap, amíg minden résztvevőn átmegy a tranzakció és valóban az eladóhoz kerül a pénzed.
Tulajdon képpen itt is kártyával vásárolsz és mivel nem láttam felső korlátot, sok ügyfél esetén nem szeretne nekik hitelezni az IBKR - ugye biztosítania kellene nekik egy olyan pénz használatát, ami még ténylegesen nincsen a számlára jóvá írva, csak elindult a folyamat.
Ez az egyik jól látható különbség amúgy a különböző USD beutalások között. Amennyiben picivel nagyobb integráltságú, gyorsabb emiatt költséggel járó metódust választasz akkor előbb használhatod a pénzt.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Country / region esetén kell United States-t beállítani.
Recipient's Address (címzett címe) paramétereihez (például country) pedig a IB írországi cím adatai kellenek.
Amennyiben most még napközben elküldöd, US tőzsde nyitás körül már detektálja IBKR a pénz beutalását (jelezd IBKR oldalán is, hogy utalsz nekik!). Egy hétig viszont nem engedi használni a pénzt. Látni fogod, de parkoltatja.
(Nekem pont ma oldották fel a múlt hét keddi beutalást.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest