- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
El kéne olvasni valami alapozó anyagot a tőzsdék működéséről, hogy pl. mi az az ajánlati könyv, vételi ajánlat, eladási megbízás, ki a bróker, ilyesmi...
Szerk.: Ez nem tudom mennyire jó, én anno a KBC Equitasnál kezdtem tőzsdézni, az ő anyagaikat olvastam el, még mielőtt egy fillért is befektettem volna.
-
Ixion77
addikt
Mindig. Ez nem mintavétellel működik, hanem az ajánlatod bekerül A Nagy Könyvbe, aztán ha akad egy másik fél aki azt elfogadja (hajlandó eladni annyiért vagy olcsóbban amennyiért te hajlandó vagy venni), akkor teljesül.
Viszont az ajánlatnak nem csak tickerje és ára van, hanem egy csomó más paramétere is. Pl. alapban csak akkor teljesül az ajánlat, amikor az adott piac nyitva van. Viszont alapban is teljesül akkor is, ha pl. te 1000-t akarsz venni, de valaki csak 1-et eladni. (Ez utóbbit már pont sikerült néhányszor beszívnom, mivel a megbízás ilyenkor is elfogadottnak teljesül, tehát a díjat levonja a szolgáltató.)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest