- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
El kéne olvasni valami alapozó anyagot a tőzsdék működéséről, hogy pl. mi az az ajánlati könyv, vételi ajánlat, eladási megbízás, ki a bróker, ilyesmi...
Szerk.: Ez nem tudom mennyire jó, én anno a KBC Equitasnál kezdtem tőzsdézni, az ő anyagaikat olvastam el, még mielőtt egy fillért is befektettem volna.
-
Ixion77
addikt
Mindig. Ez nem mintavétellel működik, hanem az ajánlatod bekerül A Nagy Könyvbe, aztán ha akad egy másik fél aki azt elfogadja (hajlandó eladni annyiért vagy olcsóbban amennyiért te hajlandó vagy venni), akkor teljesül.
Viszont az ajánlatnak nem csak tickerje és ára van, hanem egy csomó más paramétere is. Pl. alapban csak akkor teljesül az ajánlat, amikor az adott piac nyitva van. Viszont alapban is teljesül akkor is, ha pl. te 1000-t akarsz venni, de valaki csak 1-et eladni. (Ez utóbbit már pont sikerült néhányszor beszívnom, mivel a megbízás ilyenkor is elfogadottnak teljesül, tehát a díjat levonja a szolgáltató.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Bundle topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest