- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Egy normál céges RSU program pont úgy működik, ahogy Szaky (#1054) mondja.
Nekem az nem tiszta, hogy az IBKR-es részvényre is kell-e SZOCHO-t fizetni, vagy nem.
Ha jól emlékszem, a cégesnél az egy kardinális kérdés volt, hogy a grant az mindenkinek elérhető, vagy valami speciális feltételhez kötött. Ha az első, akkor nem kell SZOCHO, mert akkor ez valami más jövedelem kategória, ha a második, akkor meg kell.Az IBKR-nél is van feltétel, de az mindenki felé nyitott, kedvezményt kapsz, ha regisztrálsz, ezért nekem nem tiszta hogy keletkezett-e SZOCHO kötelezettségem vagy nem.
Külön igazolás nem kell az IBKR-től, az Activity Statement-en rajta van a grant dátum, az aznapi árfolyam * MNB árfolyam (vagy az előző hónap 15.-i ha az kedvezőbb) adja az adóalapot ami viszont nyilvános adat.
Olyan activity statement-et, amin rajta van a grant, mindenképpen töltsél le szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Magyar az űrben
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Külföldi munkavállalás
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged