Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
Intel Arc B570 Review, The New $220 GPU! 1440p Gaming Benchmarks
Sok teszt van most az 570 ről hát a 9060-5060 félhet lehet? Ryzen 5600 al lassabb picit mint vártuk talán ez is. -
hahakocka
őstag
válasz
bitblueduck #663 üzenetére
Úgy tudom azóta ezt egy új driverben javítottàk. Egyik driver vagy egyèb szoftver se tökèletes, most pl az új Geforce App lassít nem hogy segít. Ez egy speciàlis dolog az àtlag user számára. Kèt monitor a többsègre nem jellemző. De tèny ott van mèg elmaradása az Amd nek, de a drivere sokkal modernebb S user friendlybb. Nagyok sok mindent lehet úgy beâllítani, ahogy csak szeretnèd l, elèg rèszletesen.
Intel igen sokat javult de szerintem mèg elmarad a 2 nagytól. Pl règi gamek esetèn. DX 11 és gamek esetèn.
-
hahakocka
őstag
válasz
bitblueduck #661 üzenetére
Driver problemák 2019 es Adrenalin driverre újítás után nekem 1 se volt bocsánat 1 db volt 5.5 év alatt ami Windows-al volt probléma igazából újratelepítettem és jó lett. De idegesítő volt persze.
Eddig is olcsóbb volt az AMD nézd meg a 7800xt legjobb hűtéseivel mennyi és a 4070-4070 super, s azok még kevesebb vrammal is jöttek. Raszterben jobb is picivel az AMD , csak RT és DLSS jelenleg de RT-t még mindig kevesen használnak a HWU és Gamernexus szavazásainak eredményei szerint.
7900xt is erősebb volt és sokkal olcsóbb volt (pl Sapphire és Powercolor kártyák) mindig mint egy 4070 Ti s +8gb rammal. RT-DLSS persze megint nem.Igen én is örülök az Intel sikerének hátha hoz egy kis versenyt. S jók lettek ezek a kártyák a kategóriájukban.
-
hahakocka
őstag
NAGY A KERESLET AZ INTEL ARC B580-AS VIDEOKÁRTYÁI IRÁNT – NAGYON RÁFÉRT MÁR AZ INTEL VGA RÉSZLEGÉRE EZ A SIKER
-
hahakocka
őstag
Hát ez az s ez van kb 6-7 éve rendszeresen.... Vagy ez vagy a Kripto őrület hatásai váltják egymást kb
Igen csak hatalmas difi van még pl azon belül is a boltoknál pl Pesti, Pécsi, Debreceni stb Nagy árdifiket lehet kifogni néha.
Mindenesetre 160e ért már nem érné meg főleg ha olcsóbbak lennének esetleg a többiek bár tartok tőle nem így lesz most már. A Ft is csak gyengül folyton. Azért durva, hogy egy középkategória alja vagy inkább belépő kategória felső része ma 160e ft.... -
hahakocka
őstag
-
hahakocka
őstag
[link]
Intel Arc B580 Review, The Best Value GPU! 1080P & 1440p Gaming Benchmarks
HWU részletes tesztje
Nem lett olyan rossz ez az új Intel kártya, a kérdés már csak az milyen áron lesz itthon s a világon (MSRP jó de hát a valóságos ár aztán sokszor nem sajnos) és mit mutat fel majd az 5060 és a 8600xt 2-3 hónapon belül. Ha jó lesz az ára szerintem hozhat egy kis Intel vga népszerűséget! Most lesz pár hónapja is talán amíg a többiek jönnek hogy részesedést szerezzen.
"
The Return of the "580" We had the GTX580 Then the RX-580 Today, we bring the Arc B580!"
Heheegy kommentelő írta
-
hahakocka
őstag
Ha nem lenne ily gyenge a FT akkor 100e alatt lehetne szépen 80-90e ft akár de ez csak nőni fog kb FT-nak is köszönhetően....
Amúgy szép ár manapság ritka még ezen a szinten is, kezdőárnak.
Kérdés ennyi is lesz e valós ára úgymond. Pontosabban hogy nem lesz nagyobb alig-alig esetleg.
Drukkolok nekik hogy versenyképessé tehesse az alsókategória piacát.
S lehet hogy kijön majd még a B750-B770, ahogy volt ilyen kategória az A szériánál is -
hahakocka
őstag
Itteni idő szerint 15 órától élőben itt látható az Intel B 570-580 bemutatója. (esetleg B770 is?)
-
hahakocka
őstag
Egyik pletykás táblán volt Intel B770-780 is a 580 mellett kérdés azok is jönnek e és ott 4070-7800xt szintre tippelték a kártya erejét. Ezekről tudni e valamit?
-
hahakocka
őstag
Ez kár lenne ha mégse lenne vagy nagyot késne.
Pedig ez is esélyes volt nálam év végén váltásra. Bízok abban hogy ez változik. Eleve kell egy 3. szereplő. A driverek fejlődtek s az RT erő se volt olyan rossz elsőnek. Vram mennyiség volt. Egyedül az ár és főleg a fogyasztás volt kellemetlen az 1. gennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest