- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nekem rendesen működik
Biosban auto-n van hagyva és így ha kell a powa akkor megy 3066mhz-en ha nem akkor (wines progival) akár 375MHz-re is visszaveszMelegedni csak ha seti megy rajta akkor melegszik amúgy a speedstep teszi a dolgát
Egyébként ez a speedstep akkor jó ha a másodperc töredék alatt is akár több 100x változtatja az órajelet.
Na jó elmondom nekem notiba van -
Break
senior tag
háááát ......
Bios frissítés után megtaláltam a speedstep-et...hiába kerestem a leírásban, hiszen amikor írták, akkor még nem is volt ilyen funkciója
DE : ez akkora szívás ...... a speedstem nem automatikus, hanem kézzel kell beállítgatni, hogy mikor legyen aktív .......... Bővebben: link
...végülis működik....de ez nem az igazi..sőt ennél bénább megoldást ki sem találhattak ....
valaki tud erre valami alternativát, hogy automatikus legyen ez a funkció ? -
Club
őstag
Nem lehet hogy ez alaplap függő is?
Mert pl hírként kint van egy új ASUS lap, abban benne van.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Break
senior tag
Valaki tudna infókat mondani a témáról ?
Kicsit elvagyok veszve, mert sok helyen olvasgattam az új Intel 6xx szériában benne van ez teknyika, de nem találtam (lehet, hogy én vagyok béna) olyan lapot ami ezt támogatná is ....
A mostani alaplapomon (Abit aa8-duramax @ intel 640) biosában sem találok semmi féle utalást rá hogy ez valahogyan működne (vagy ki-be kapcsolható lenne mint a mobil alaplapoknál)
Vagy ez nem úgy működik ????
Erre kérnék valami felhomályosítást, mert ez a funkció életre keltése jótékony hatással lenne a gép hőmérséklet csöpkentésére.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest