Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nekem rendesen működik

Biosban auto-n van hagyva és így ha kell a powa akkor megy 3066mhz-en ha nem akkor (wines progival) akár 375MHz-re is visszavesz
Melegedni csak ha seti megy rajta akkor melegszik amúgy a speedstep teszi a dolgát 
Egyébként ez a speedstep akkor jó ha a másodperc töredék alatt is akár több 100x változtatja az órajelet.
Na jó elmondom nekem notiba van
-
Break
senior tag
háááát ......
Bios frissítés után megtaláltam a speedstep-et
...hiába kerestem a leírásban, hiszen amikor írták, akkor még nem is volt ilyen funkciója 
DE : ez akkora szívás ...... a speedstem nem automatikus, hanem kézzel kell beállítgatni, hogy mikor legyen aktív .......... Bővebben: link
...végülis működik....de ez nem az igazi
..sőt ennél bénább megoldást ki sem találhattak ....
valaki tud erre valami alternativát, hogy automatikus legyen ez a funkció ? -
Club
őstag
Nem lehet hogy ez alaplap függő is?

Mert pl hírként kint van egy új ASUS lap, abban benne van.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Break
senior tag
Valaki tudna infókat mondani a témáról ?
Kicsit elvagyok veszve, mert sok helyen olvasgattam az új Intel 6xx szériában benne van ez teknyika, de nem találtam (lehet, hogy én vagyok béna) olyan lapot ami ezt támogatná is ....
A mostani alaplapomon (Abit aa8-duramax @ intel 640) biosában sem találok semmi féle utalást rá hogy ez valahogyan működne (vagy ki-be kapcsolható lenne mint a mobil alaplapoknál)
Vagy ez nem úgy működik ????
Erre kérnék valami felhomályosítást, mert ez a funkció életre keltése jótékony hatással lenne a gép hőmérséklet csöpkentésére.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- RAM Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz KF560C36BBE-32
- ASUS H97-PLUS + Intel Core i7-4790 + HyperX Savage 16GB RAM
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
); azzal sem működik. 
Azért bízom benne, hogy azóta kitaláltak valami okosságot és valaki bemondja itt a megoldást.