Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz Imi91 #462 üzenetére

FPS meg van, köszi, mutatja rendesen. Jelenleg 30 és 60 FPS között van a Max Payne 3.
    Ez eléggé ingatag, folyamatosan változik. Nem tudom miért, mi befolyásolja :F
    Viszont leszedtem az EasyTune 6-ot is, el is indítottam és eléggé meglepődtem azon, amit mutatott. :U
    Az E2200-s procinak 2.2 GHz-en kellene futnia, de nálam azt mutatta az ET6, hogy 1.2GHz környékén mozgott?!? Bementem a Tuning fülre és ott hiába változtattam Advance-ra, csak a Memory-t tudtam állítani illetve a Frequency-t 200-ról felfelé. Ezzel együtt azonban növelte a Memory értékét is. De pl a szorzó értékét nem tudtam változtatni?!?
    Ez volt a másik meglepő a kilistázott értékekben, mert ennél is 6x mutatott a 11x helyett és ezért volt csak 1.2GHz a CPU frequije. :-(
    Beléptem BIOS-ba, hogy ott nincs-e letiltva pl a szorzó és át is állítottam a CPU Clock Over-t Auto-ról Manual-ra, de már ezzel az egy állítással nem indult el a gép, hanem vissza állt default.ra!?!?!?

Kérdésem - lehet, hogy hülyeség -, hogy az alaplapot fizikailag, hardveresen le lehet szabályozni, hogy ne lehessen húzni?!? :F :U
    Nem mástól vett alaplap, de én tutira nem csináltam semmi szabályozást rajta.
    Csak azért kérdezem, mert sok helyen olvastam és mondtátok is, hogy a Gigabyte P35-DS3 alaplap tök jó tuning szempontjából!? Akkor nálam mi lehet a gond vele?!?

Bárkitől szívesen fogadnék vmi épkézláb magyarázatot, ötletet!

Köszi

szerk: ET 6-ban tudom állítani - advance módban - FSB, Memory! Ennyi!?!
    Se szorzót, se PCI értékét nem tudom. Ráadásul ez utóbbi a sok helyen ajánlott 100 MHz helyett 33 MHz-en van és mint mondottam nem tudom változtatni!? :F :W :Y

Új hozzászólás Aktív témák