- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
FPS meg van, köszi, mutatja rendesen. Jelenleg 30 és 60 FPS között van a Max Payne 3.
Ez eléggé ingatag, folyamatosan változik. Nem tudom miért, mi befolyásolja
Viszont leszedtem az EasyTune 6-ot is, el is indítottam és eléggé meglepődtem azon, amit mutatott.
Az E2200-s procinak 2.2 GHz-en kellene futnia, de nálam azt mutatta az ET6, hogy 1.2GHz környékén mozgott?!? Bementem a Tuning fülre és ott hiába változtattam Advance-ra, csak a Memory-t tudtam állítani illetve a Frequency-t 200-ról felfelé. Ezzel együtt azonban növelte a Memory értékét is. De pl a szorzó értékét nem tudtam változtatni?!?
Ez volt a másik meglepő a kilistázott értékekben, mert ennél is 6x mutatott a 11x helyett és ezért volt csak 1.2GHz a CPU frequije. :-(
Beléptem BIOS-ba, hogy ott nincs-e letiltva pl a szorzó és át is állítottam a CPU Clock Over-t Auto-ról Manual-ra, de már ezzel az egy állítással nem indult el a gép, hanem vissza állt default.ra!?!?!?Kérdésem - lehet, hogy hülyeség -, hogy az alaplapot fizikailag, hardveresen le lehet szabályozni, hogy ne lehessen húzni?!?
Nem mástól vett alaplap, de én tutira nem csináltam semmi szabályozást rajta.
Csak azért kérdezem, mert sok helyen olvastam és mondtátok is, hogy a Gigabyte P35-DS3 alaplap tök jó tuning szempontjából!? Akkor nálam mi lehet a gond vele?!?Bárkitől szívesen fogadnék vmi épkézláb magyarázatot, ötletet!
Köszi
szerk: ET 6-ban tudom állítani - advance módban - FSB, Memory! Ennyi!?!
Se szorzót, se PCI értékét nem tudom. Ráadásul ez utóbbi a sok helyen ajánlott 100 MHz helyett 33 MHz-en van és mint mondottam nem tudom változtatni!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest