Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Nekem Dual core 915 procimat egyenlörre gyári hutövel hajtom 222*14 FSB-én.Persze a házban 2*12CM-es venti van elöl silent hátul pedig 2000-es Fordulatszámu turbina pörög.Mivel nekem sajnos nem mér jól az alaplapom ezért a kezemre hagyatkozom.Nem meleg procim,a videokarim melegebb 50-55C-os, a procim is valahol itt lehet.DE még majd huzom.
UI.:Hajrá AC Milan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest