- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Emberek !!!!!
Én mint téma indító jótündér :)
Szerintetek mi a ráknak raktam a lopás szót idéző jelbe ?!?!?!
Nem szó szerint értettem a lopást................
De annak örülük hogy sokaknak nem teccik a dolog !! :DD
Az tény hogy legálisan teszi az intel (sajnos)
de a másik tény meg az hogy az intel ''kapkod a levegőért''
Itt is idéző jel volt :))
Nem tud ujjat kitalálni az intel?? hmmm szar ügy ! -
Persze, hogy színtiszta üzlet. Ez a dolog számomra azért gusztustalan, mert az AMD fizet az Intelnek licenszdíjat (mert különben egyáltalán nem gyárthatna x86-kompatibilis procit), de ellenben az Intel nem fizet semmit az AMD-nek az új AMD-s fejlesztésekért. És hogy miért? Mert az Intelnek VOLT MÓDJA kikényszeríteni az AMD-től egy olyan megállapodást (kereszt-licensz szerződést), amely értelmében ő az AMD bármilyen fejlesztését felhasználhatja anélkül, hogy bármit fizetne neki. És persze emellett az AMD folyamatosan csenget az Intelnek, és még kénytelen át is adni a fejlesztéseket.
Tudom, ez színtiszta üzlet - de az ember jóérzését erősen piszkálja! -
bdav
őstag
elolvastam, annyit szűrtem le belőle, hogy ha csak rajta múlna, akkor azt csinálhatna, amit akar. de nem csak rajta múlik, hanem billyéken is :) és igen, valószínűleg lenne windows ha az intel más utasításkészletet vezetne be, csak ms nem örülne neki, és gondolom azért van egy kicsike befolyásuk a témában :)
különben valszeg már valóban megegyeztek a dologrol egy ideje -
bdav
őstag
nem is neked vagy nekem kell az A64 (amugy annyira nagyon nem elérhetetlen). és legalább már fizikailag létezik, és használható, ellentétben az intel megoldásával, ami nincs bekapcsolva pillanatnyilag.
prescott & sok tranyó. pontosan nem emléxem már, de anno mintha sok fejtegetés lett volna azzal kapcsolatban, hogy mit is rejt a prescott magában.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged