- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tzoltan21
tag
Így már igen. Így 4ghz-en már szépen muzsikál.
Játékok alatt amúgy nem vettem észre, hogy 90 fok fölé menne bármelyik VRM szóval az még rendben is van. De hosszútávra mindenképp ki kell találjak valami hasonló megoldást, mint ami Neked van/volt, mert hosszútávra terveznék ezzel a konfiggal így. Köszi a segítséget!
-
Tzoltan21
tag
Hát igen...Egyből kajálta a proci a 130W-ot, de a hőfokok szerencsére megállnak így is 60 körül. Az jónak mondható nem? 8 maggal 4 ghz-en már nem is annyira indokolt a 1650V2, vagyis nekem ez a kis plusz pont elég.
AVX-es P95-öt is futtattam egy 15 percet, de nem fagyott ki a gép, úgyhogy stabilnak mondanám.
-
Tzoltan21
tag
Igen, egy ilyen borda nekem is jól jönne az extreme4-re. Viszont! Tudtam húzni a 2667 V2-őt.
Jelenleg itt tartok, AIDA64 stressz tesztet adtam neki, AVX-es tesztet nem csináltam még, de feltételezem, hogy stabil...Használom a gépet, aztán meglátjuk, nem akarom feleslegesen égetni a VRM-et.
A VRM hőfok az elég ronda tudom...
-
Tzoltan21
tag
@Jokeph köszi a választ!
@rup1u5 mit gondolsz 20k-ért korrekt vétel lehet? 4.2 környékén akarnám úgy is hajtani a procit, annál feljebb nem igen merészkednék. Tegnap a 2667V2-őt fel tudtam húzni BLCK órajel emeléssel 3.85-re. Prime 95 már szépen megfőzte a VRM1-et 103 fokra fel is ment 5p után, szóval jó lenne tényleg a hátulját hűteni...VGA szinten egyelőre amúgy 1080-nál nagyobbat úgy sem terveztem venni, szóval még elég is lehet akár a 6 mag 4.2-őn.
Vagy azt a nyolc magosat lenne érdemes megvenni, de szerintem 60 ropiért az sok.
-
Tzoltan21
tag
Köszönöm a választ! Ahha, akkor ez melegszik fel 90 fok környékére, ha kap terhelést a proci...akkor annak ki kell találni valami hűtést. A procihoz milyen léghűtést javasolsz? Nem akarom azért agyontuningolni a processzort, de 4,3 környéke nem volna rossz.
Láttam amúgy 3820-as procit is, hogy azok nagyon mennek viszont az már gondolom elég kemény visszalépés volna...
-
Tzoltan21
tag
válasz
Ganz-[HUN] #6338 üzenetére
Azt jelenti, hogy egy Zalman CNPS10X optima van a procin.
Nem drága hűtés, de a Xeonnak röhögve elég. Hát a Noctua az már egy másik kérdés...
-
Tzoltan21
tag
Sziasztok!
Volna itt nekem egy LGA 2011-es konfig. Jelenleg egy Asrock X79 Extreme4 lapom van és Xeon 2667V2-vel hajtom. Ahogy észrevettem, egy szálon a 3.6ghz bizonyos játékoknál mintha nem lenne elég, hiába a nyolc mag. Jobban járhatok esetleg egy I7 4930K-val, amit 4.3ghz környékére húznék? Mennyivel melegedne vajon jobban? A mostani alulfeszeléssel 100W körüli fogyasztással max 45 fok.
Ja, és léggel hűtőm. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motoros topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest