Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aero.
veterán
Idézet az Award BIOS hangjelzéseiből:
– 3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
– 1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
– 1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával.
Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni
a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni.
Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
– 1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.Na, meg is előztek.
-
aero.
veterán
Na itt a vége. 4ghz-en egyel magasabb feszen se megy. Tovább meg nem kínzom, elég neki a bios 1.4v, így stabil 3800-on.
2 héten belül, elméletben.
-
aero.
veterán
Most itt járok. Ma így használtam, nem fagyott. Természetesen load érték, holnap ráeresztek valamit.
-
aero.
veterán
Na, lett egy E5300-am. Ku_va magas a vid-em, 1.2875v.
3400@1.2v stabil. Feltettem 3800-ra, adtam neki biosban 1.3625v-ot, de ezen kifagyott. Kérdés, hogy meddig mehetek el?
-
aero.
veterán
válasz
tomyka74 #9227 üzenetére
a táp a legfontosabb alkatrésze a gépnek
"Azért nem ajánlottak mert gyenge minőségű alkatrészekkel rendelkeznek, valamint nincs bennük védelem. Ezeket a hiányosságokat általában nem veszi észre a felhasználó, ha a tápok nem kapnak nagyobb terhelést. A rájuk írt teljesítményt általában nem is képesek adni, és mivel nincs bennünk védelem, meghibásodásukkor a számítógép többi alkatrészében is könnyen kárt tesznek. Tehát nem csak magukra, hanem a számítógép többi alkatrészére is veszélyesek."
egy túlfesz, áramszünet, villámcsapás és oda a konfigod.
inkább költs 10 ezret egy jó tápra, mint hogy egy új gépet kelljen venned.
további kérdésekkel fordulj ehhez a topikhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest