Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #8616 üzenetére
Xaros 4G-t
Tőlem van ám ez is
2 iker proci, egyező FPO-val, de a dobozukon az utolsó 6-os számjegy helyett 8, vagy fordítva. Hallottatok már ilyenről? Amúgy mind2 proci tudása min. 99%-ban megegyezik. Ez alá akartam a ds4-et, illetve a másik alá amit tesztelgettem, de tudtam hogy ez se lesz gyenge.
-
atesss
addikt
válasz
Gyuri27 #8524 üzenetére
Igen, látom a másik topicban, hogy még nem is igazán lehet kapni.
"Ezeknél elég magas a vid (az 5200-höz képest). "
Mit is jelent pontosan a vid ? És mennyivel magasabb ?Az 5300 kb 16500ft és telefonálgatni kell
Na de hova ? Ki mondaná meg nekem, hogy pontosan milyen a PROD. CODE-ja a procinak ?
Van 15100-ért is, ráadásul a Bird-nél: [link]
E3200 meg 10800-tól van: [link]Ja még nincs nagyon az E3200-at támogató BIOS ?
Vagy alapsebességen ugyan támogatja a procit, csak húzni nem igazán lehet ?
Xbitlabs ezzel tesztelte:
Mainboard: ASUS P5Q Pro (LGA775, Intel P45 Express, DDR2 SDRAM).Ennek a cache méret miatti lassulásnak még utánanézek, mert az viszont igaz, hogy nem egy csúcsVGA-s rendszerbe menne egy ilyen proci...
zoo8800
Nekem úgytünik, hogy az Intel a processorfindert lecserélte az ARK honlapra.
Így a processorfinder szerintem már nem nagyon frissül.
A baj csak az, hogy van olyan régebbi proci, ami meg viszont az ARK-n nincs fent.
Meg az, hogy van olyan információ, ami az egyiken máshogy szerepel mint a másikon.
Pl. az Intel Celeron-M Dual Core (vagy már nem is tudom hogy hívják igazából) T1600 -ról az egyik honlapon az van fent, hogy tudja a SpeedStep-et, a másikon az, hogy nem tudja...
Aztán a fórumon rákérdezve kiderült, hogy tudja. -
lizakattila
senior tag
válasz
Gyuri27 #8515 üzenetére
Nem félrevezetésnek szántam. Az Intel honlapja szerint nyilatkoztam, ahol specek alapján létezik belőlük vt-s és a nélküli verzió is (gondolom az újabbak a vt-sek).
Tehát én csak azt mondtam, hogy van belőle ilyen, azt nem állítottam, hogy a szóban forgó darab is rendelkezik ezzel.
Az, meg hogy itthon ez elvileg nem, vagy csak nehezen beszerezhető, azt nem tudtam. De gondolom ez megbocsátható nekem, hiszen venni sem szándékozok ilyet, és igazából komolyabban adás-vétellel sem foglalkozom, hogy komolyan utánajárjak ilyen dolgoknak.Összességében akkor így már talán rendben is vannak téve a dolgok és köszönöm a kiegészítést.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #7782 üzenetére
Árulod és nem próbálod ki?
Enyémet is akkor vitték el, mikor feltettem róla egy screent, nyilván a megmaradt 5200-seket is be kell tesztelni, hátha nyomják a 4G-t lazán és + 1-2k-ért eladom őket, ha már szűzen megcsappant az érdeklődés
#7788 P100 : Én max 500ft-ot adnék érte pluszba, majd ha már lesz bennük VT, akkor többet érnek az én szememben.
#7793 mobicheck: Senki nem vitázott, M0-ban is láttam olyat ami 1.25-on ment 4G-t, csak ritka.
#7803 ReFleXx: Ez szép, csak magasak hozzá a hőfokok, mivel hűtöd?
#7805 CHIPman : Gyakorlatilag semmit nem jelent az alulfeszelés mértéke, saját tapasztalat.
-
szasanyi
félisten
válasz
Gyuri27 #6947 üzenetére
Pontosan. Úgy fogalmaztam, hogy lehet a különbség az E5200 és E5300. Vagyis kormányunk és forintunk, valamint kereskedőink... izé... korrektségét ismerve közelebb lehet a különbség a +10-hoz, mint az 5-höz. NEM azt írtam, hogy lesz, és azt sem, hogy +10k... csak közelebb lehet. Nem tudom, mit fogalmaztam rosszul, és ne legyen igazam!
De ami ennél is fontosabb, hogy egy E5200 15k-ért nem túlságosan sok fontolgatást igénylő beruházás. Sztem... -
funkygee
aktív tag
válasz
Gyuri27 #3284 üzenetére
Azért gondoltam a másikat mert azon van egyrészt firewire, másrészt az a vga kártya hardware-esen tud H.264-et dekódolni, és szeretnék dvb-t nézni, szóval ahhoz jól jönne.Bár nem tudom összehozható -e ez így egy dvb tunerrel, vagy csak elméletben működik a dolog. Így elsőre sztem csak 4 giga ram menne bele max. Xp még kihasznál 4-et? Asszem azon a lapon már van egy HDMI is + DVI kimenet, az megint csak jöl jönne mert egy nagy tft-m van.
Mazsolázok tovább. Amugy most olvastam hogy E5200-ból valami továbbfejlesztet verió lesz R0 Ápr. környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest