Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koosh_ALi
csendes tag
válasz
YODA mester #181 üzenetére
Szia!
Egesz ponosan a kerdesedet sem ertem. Magyarazd meg h mit nem ertesz -
Koosh_ALi
csendes tag
Hi all!
Sokat hallottam a pentium d rol. Azt mondjak, h ez az a technologia amit nem szabad megvasarolni, mert h meg ecceuen nincs szofware ami ezt kihasznalna, hisz lenyege h egy idoben 2 szer annyi feladatot tud szamoln (parhuzamosan), ha program ugy szolgalna ki.
Jatekoknal allitolag lassabb, mivel ennel vannak nagyobb orajelu sima 1 magos procik is, itt logikusan belengondolva sem tudja kihasznalni a kettos mag elonyet, mert csak egy sorban erkezik az utasitas. Valamint hianyzik belole a Hyper Threading. Sokan mondjak majd biztos, h az csak pont azert van benne, mert h szimulalja a masodik magot... Igen de a kes memiroaja, es annak elerese is gyorsabb a HT val (2mb).
Meg egy utolso erv, h felesleges erre kolteni, ket ugyan olyan geppel, teszeltek egy termekbemutaton a Pentium D egy sima P4 el. Az orajeluk ugyan az volt. Videorenderelesnel ugyan annyi ido alatt fejeztek be a munkat.
Nem azert irtam le, h barkinek is elvegyem a kedvet, hanem csak a tapasztalataimat osztottam meg veletek. Amugy ez a dolog nagy jovot kinal a tovabbfejlodes teren. Hamarosan nem csak ket magos procik lesznek, hanem a duplaja... aztan annak is a duplaja... Aztan talan megjelennek a szofwarek is alaAkkor mar teljes lesz a kep es elonyet is ezekelheted a + befektetett penzednek;)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Ryzen 5 3500X
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest