- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Equitem
tag
Valaki a #2477-es hsz.hez hozzá tud esetleg szólni? vagy csak nekem van ilyen elvetemült ötletem?
-
Equitem
tag
válasz
GangBAng^ #2482 üzenetére
Itt találsz bővebb infót ezekrül a procikról és a bennük rejlő +ról is. De ezeknek a prociknak külön topikjuk is van, [itt] biztos megosztják a júzerek a tapasztalataikat veled. Hűtők közül, szerintem elég jó a CoolerMaster Hyper Tx (5e körül), ez simán és halkan hűti a kiszemelt típust.... egyébként én is tervezek egy ilyenre beruházni....
tov mindenjót! -
Equitem
tag
Szép jó estét mindenkinek!!!
Érdekes ötletem támadt xD
Adott egy Intel 820-as processzor, gyári hűtővel.... Alapjáraton 50°C, terhelve 65°C, minden beállítás gyári értékeken; és adott egy MSI alaplap Via PT890 chipsettel, egészen pontosan egy MS-7301 (Packard Bell OEM). /nem túl bizalomgerjesztő/ Lehet rá valami esélyem, hogy kicsikarjak a processzorból mondjuk 3,3-3,5 GHz -es teljesíményt ezzel az alaplappal???
Ha valaki kisegítene a tapasztalataival, megköszönném
Üdv.: István
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest