Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2418 üzenetére
Már eladtam a PentiumD procim, szép volt jó volt, de a Core2 könnyebben és jobban is húzható. Szóval már engem is benőtt a kóró!
Ha nagyon sajnálod a pénzt procira, akkor keresgélj valami olcsó 65nm PentiumD-t, de ujonnan már nem éri meg venni, hiszen akár egy felhúzott E2140-el is jobban jársz. Ha pedig már megvan a konfig vagy az alaplap vagy a proci topic-okban szívesen segítenek a tuning gyakorlati fogásaiban.
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2411 üzenetére
Nem tudom honnan a pletyka vagy mi az alapja, de WinXP alatt is tökéletesen üzemelnek a C2D procik, mondjuk én olyan XP SP2-vel használom, ami átmegy az eredetiségi teszten és netről tovább frissíthető, ezért az origi kiadású SP2-ről nem tudok nyilatkozni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hiszen számos más programot is frissítenem kellett, mert vagy már a dupla magnál is (PentiumD) hibázott vagy az egyesített cache tár (pl: Core2-nél) okozott neki további problémát, ilyenek a Zonealarm, Nero, UltraISO, Total Commander és az antivírus progik, ezekből érdemes friss verziókat beszerezni.
-
robyeger
addikt
válasz
fabicska #2411 üzenetére
Nem tudom honnan a pletyka vagy mi az alapja, de WinXP alatt is tökéletesen üzemelnek a C2D procik, mondjuk én olyan XP SP2-vel használom, ami átmegy az eredetiségi teszten és netről tovább frissíthető, ezért az origi kiadású SP2-ről nem tudok nyilatkozni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hiszen számos más programot is frissítenem kellett, mert vagy már a dupla magnál is (PentiumD) hibázott vagy az egyesített cache tár (pl: Core2-nél) okozott neki további problémát, ilyenek a Zonealarm, Nero, UltraISO, Total Commander és az antivírus progik, ezekből érdemes friss verziókat beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest