- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
laceeek #2208 üzenetére
Hát rambővités az egyszerűbb mint procit cserélni.
7800GTX 35ért az elég korrekt választás.Bár sokan mondanák azt hogy valami jól tuningolható 7900GS jobban megéri,amiről én nem vagyok teljesen meggyőzve.
Nekem a régi 7800GT-m jobbat ment húzva NV silencerrel, mint haverom 7900GS-e vízzel.Az összes 3dmarkban rávertem, úgy hogy neki a procija 200MHZ-vel többet ment,és jobb ramjai voltak.(ugyanúgy DFI lapunk volt és sandiego proci.) -
robyeger
addikt
válasz
laceeek #2196 üzenetére
Nem azért, mert D915 procival is kihajtható ez a csoda memória
mondjuk pl. 800Mhz-en (CL3-3-3-9), de én a helyedben inkább csak egy sima 800Mhz-s CL5 memóriát vennék és a megmaradó pénzből vagy több memóriát vagy jobb VGA-t vagy Core2Dou procit vagy HDD-t RAID0-ban esetleg SDD meghajtót vennék. mert egy átlagos teljesítményű alkatrészt kár összepárosítani egy csúcs teljesítményűvel.
-
robyeger
addikt
válasz
laceeek #2169 üzenetére
mindenképp D915 javaslok, mert az a 1eFt plusz megéri a 2x több L2 cache-t és a 65nm-et. Már 800Mhz rammal is brutál egy PentiumD, persze 1Ghz rammal mégjobban
Mindenképp meg kell ráncigálni a D915, ha más nem 12-es szorzón, mert ilyen ramot kár kiaknázatlanul hagyni. Habár ha futja anyagiakba, inkább Core2Dou E4300-at javaslok. Persze pontosan milyen deszkába menne a proci??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest