Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate776
csendes tag
Sziasztok!
Még nagyon amatőr vagyok(tagnap raktam össze életemben először gépet), úgyhogy kicsit hülye kérdéseket fogok feltenni.
Tegnap vettem egy Intel p4 D 2,6 ghz dual core procit és egy ASUS p5GDC Pro alaplapot. Csak hogy nem indult... Még a Bios sem. Aztán láttam itt a fórumon, hogy Intel 915-ös chipsettel nem müxik a dolog(az ASUSom olyan), amit úgy látszik, hogy a boltban sem tudtak. Mehetek kicserélni...
A kérdésem, hogy azáltal, hogy evvel az alaplappal próbáltam, elromolhat a processzor? És bár írták, hogy csak a két szélén lehet megfogni, de én véletlenül hozzányúltam a tetejéhez is, ahol semmi érintkező nincsen. Ez árthat neki?
Most várhatok hétfőig, amíg végre(talán) működni fog a gépem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő