- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- OLED TV topic
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate776
csendes tag
Sziasztok!
Még nagyon amatőr vagyok(tagnap raktam össze életemben először gépet), úgyhogy kicsit hülye kérdéseket fogok feltenni.
Tegnap vettem egy Intel p4 D 2,6 ghz dual core procit és egy ASUS p5GDC Pro alaplapot. Csak hogy nem indult... Még a Bios sem. Aztán láttam itt a fórumon, hogy Intel 915-ös chipsettel nem müxik a dolog(az ASUSom olyan), amit úgy látszik, hogy a boltban sem tudtak. Mehetek kicserélni...
A kérdésem, hogy azáltal, hogy evvel az alaplappal próbáltam, elromolhat a processzor? És bár írták, hogy csak a két szélén lehet megfogni, de én véletlenül hozzányúltam a tetejéhez is, ahol semmi érintkező nincsen. Ez árthat neki?
Most várhatok hétfőig, amíg végre(talán) működni fog a gépem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest