Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egér probléma
- Autóhifi
- Projektor topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Alaplappal nincs gond, csak egy zord hutes kell, mert nekem is D820 van de p5ld2-vel, de melegszik mint a zááálat. Kicsit meghuzom, 3.5G@1.375V akkor alapbol 46-48 fokora all be. Terhelve felmaszik 63-ra is. Elvileg nem szar a hutom, es baromi meleg levego is jon a hutobol, szal itt a hotermeles a problemas. Szentem jo lap, van rajta minden ami kellhet, az egy bajom vele a pci slotok elosztasa. Sajna a 3 normal slotot a pci-e melle raktak, igy kb 2 hasznalhato ezekbol.
-
törölt tag
Nekem most van először Asusom. a P5B nagyon jó lap eddig. Rendesen tuningolható, a fesz, is emelhető, stb stb... Abitot szerettem volna, de nem sikerült szereznem értelmes áron. Asusról még nem nyilatkoznék, amíg nem teszteltem huzamosabb igeig. Eddig jó, csak drága. Az Abit lapjaimmal pedig sosem volt gond az utolsó egy AA8xe 3rd. eye volt, ami betonstabil volt, és átlag feletti tuningot tudott. Csak azért adtam el, mert nem támogatta a duálmagos procikat.
Amúgy dicsérik a P5LD2-t.
Ja igen.... MSI lapot NE ! járt már több is nálam de a koronát a P945neo2f tette fel, vérbeli antituning lap. Benne van a feszemelés, az FSB emelés, de bármit állítasz visszaáll alapra ! pedig egymagos, és kétmagos procival is teszteltem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Windows 11
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest