- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #2137 üzenetére
Gyakorlatilag amit egyedül látnod kell ezeken a kábeleken, hogy a Foxconn gyártotta-e vagy sem. Ők az ámítástechnikára *sic* specializálódott gyártó, hosszú évtizedek óta. Ők nem szoktak szart gyártani, nem is engedhetik meg maguknak. Mert a presztízs sokat nem ér a szakmában ha más olcsóbban tud gyártani, de még jobbat is.
-
válasz
parandroid #2135 üzenetére
Tudsz képet mutatni arról, hogy milyen sata kábelt milyenre? Hdd-ről hdd-re másolásnál volt csak lassulás a "rossz" sata kábellel? Foxconn gyártója mindkettőnek?
-
vlaci79
senior tag
válasz
parandroid #2133 üzenetére
Szia!
Nekem rendben van a másolás (5GB-os fájl 45-65-MB/s 2,5" noti hdd-re).
Jut eszembe xp-t használsz rajta? Én W7-t használok atomos lapon
Szerintem "Advanced Format Software"-re van szükséged. -
válasz
parandroid #1413 üzenetére
"saját gépem meg akkoriban egy 166MMX volt, 32MB RAM-mal, nem volt gyors rajta a H2, észrevehető volt a sebességnövekedés, amikor 366MHz + 128MB-ra váltottam"
Komolyan úgy érzem magam mintha egy másik univerzumból jöttem volna, vagy épp ellenkezőleg. Mindenki más onnan jött.
A Heroes of Might & Magic II egy dos + win9x rendszerekre kiadott 1996-os játék, amivel anno még én is játszottam egy 386dx40 + 387 coproc kombón. Na EZEN a gépen már nem ment jól, de még játszható volt. Élvezhető már kevésbé.
Anno 166MHz körüli gépen heroesiii-aztunk multiba...366MHz körüli gépen 2001 nyarán azt hiszem meg gta3 volt az újdonság, amivel nyomtam. Bár lehet hogy ekkor már 450MHz-re kellett húzni a celeronom gta3 miatt. A lényeg hogy a kettő játék követelménye nincs egy szinten. Nem értem. -
Chaser
legenda
válasz
parandroid #1331 üzenetére
Alternatíva ok, új árat használttal és homemade megoldással összehasonlítani nem ok
#1333 Skyhigh: 512mb ram van benne, de lényegtelen
Mennyiért kapsz újan is 1-2 gigát? Na ugye...lényeg hogy SSD van benne, alig fogyaszt és biztos hangtalan..nem is netre az igazi a külső kijelző és bill nélkül , hanem letöltőnek a kis fogyasztás miatt + ha a szükség úgy hozza, hónod alá csapod és meg van oldva a mobilnet, vagy rátöltöd fényképezőről a képeket..stb. Ha letöltőnek használod nyilván veszel mellé egy 2.5" USB vinyót, ami nem nagy összeg. És csak van a cuccnak saját kijelzője meg billje, ha azok nem is a legjobbak. Ha meg homemadet akarok olcsón, akkor p3 tua konfig, nem fog fölé menni max 10-15W-tal egy atomos homemade cuccnak, de mivel net gondolom nem 24/7-ben van, így oly mind1. Most is egy ilyenről írok, bőven elég netezni meg még sok mindenre. Árban meg töredéke egy atomos megoldásnak.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
parandroid #1322 üzenetére
Értelem szerűen egy alaplapot számoltam egy RAM-ot, egy HDD-t egy ODD-t, házat meg tápot
Nekem is csak alaplapot meg ramot kellet vennem meg a foxconn házat így volt 35K
Bill egér monitor nem kell van Teamviewer -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #810 üzenetére
HI!
ja modtam mar? meggyutt az uj benti gepem: intel-intel g43 e5200 2g es telirakva wd green-val:- ) mar felig osszerakva jovo heten atallok ra ha minden igaz
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #810 üzenetére
HI!
hat ugy laccik vannak akik rossz valosagabn elnek:- )
13me akkor is sok az a vacak 1es majd ha meg tovabb maszik a dollar akkor is sok lesz csak kozlebb a napi realitashoz:- ))) amugy meg nem afat ficecc hanem engem:- )))udv
neduddki
-
srph25
tag
válasz
parandroid #800 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy a 17.5k-s árat elrontották, az az 1 magos D945GCLF ára abban az aktuális boltban. Baromi jó, hogy azt is D945GCLF2 néven futtatják.. (ha megfigyelitek, 2 verzió van: "ATOM-CPU" és "D-ATOM-CPU", előbbi a D945GCLF-et, utóbbi a D945GCLF2-et jelöli). Bruttó 21.500 ft a legolcsóbb helyen, legalábbis 1-2 napja annyi volt......
Bár nem telefonáltam be, de alapból hibás, hogy az üzlet szerint 2 verzió létezik a D945GCLF2-ből.... szóval minden bizonnyal az lehet a szitu amit felvázoltam.
De nem baj, hajrá, hátha bedőlnek az emberek és megveszik a rosszabbat drágán! -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #800 üzenetére
HI!
jutayso??? hagya ma: masfel hete meg 15.5k vot, karacsony elott meg ne is emelxem hogy mennyi vot? /vhol van xls majd megnezem/
mongyuk a kedvenc lowcost-is k9agm4 sem piskota:- ( /na ki lesz az elso aki elmagyarazza nekem???:- )))/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #793 üzenetére
HI!
belegondoltam ,de enm eze gyuttem ide, hanem mert a hete megnesztem az gclf2 arat aszittem leforulok a szekrol: 17.5k atja eggg:- (
udv
neduddki
mod: tudom hogy eltedben nem hallotal meg jegyzokonyvrul, de a mero tipusak akkor is beereszokolhatnad me en nem latom...
amugy nalma meg: bof sajna nem votl idom masra, de ~29.?w fole egyszer sem maszott a voltcaft 3000 szerint xp kozben -
balkoger
tag
válasz
Nagyon jók az eredményeid, ebből is látszik, hogy az egymagos atom kevesebbet fogyaszt. Nekem nem sikerült ilyen eredményeket elérni, de kikapcsolt állapotban lévő fogyasztás kicsit fura, mert nekem a 300w-os codegen táp is 3,5w-ot fogyasztott kikapcsolt állapotban.
A másik amit tényleg nem kötekedésképpen írnék a hozzászólásodra, hogy a múltkor néztem meg az ELMŰ-s számlámat és a kwh-hoz tartozó ár az egy nagy átvágás, mert nyugodtan megszorozhatod 2x .Ugyanis az én fogyasztásomhoz pont ugyanannyi járulék társul összegben!!!!!!!!!!!!
Vagyis nézd meg ezeket a tételeket:
- Szénipari támogatás (mert hogy ne szénnel üzemeljen az erőmű???)
- Elosztói veszteség (ezt is én fizetem szegényeknek)
- Kapcsolói díj (mint a telefontársaságnál)
- Kedv. árú vill. energia támogatás (ez vicc)
Nálunk ugyan nem 42 forint, hanem 35, de ez felháborító volt, lehet hogy leszkennelem, ha megtalálom!!!! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
hm király kis lap és köszi az eredményeket,így elég megnyugtató!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
parandroid #704 üzenetére
Olvastam a cikked.
Az enyém meg vagy rattanból, vagy rétegelt lemezből lesz.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
parandroid #700 üzenetére
Köszi!
Tudnék ilyen házat, de annyira nekem nem jön be, pedig nem lenne drága.
De én ilyen barkácsolós típus vagyok, szal inkább sokkal drágábban csinálok egy házikót és veszek egy hp-u203mf3 ( méretei: 225 x 80 x 40 ) típusú tápot...
Előre láthatóan egy 120-as AC venti fogja ellátni a hűtési feladatokat, és sztem ellopom a PIII-as megoldásodat.
Már nem kell sok cucc, hogy meglegyen az én kis PiciPC-m.
Kell egy alaplap, egy táp, egy 2.5"-ös vincsi, egy DVD író ( valami slot-in megoldású jó lenne, de nem láttam még íróba... ), asszem más nem.Aztán már csak idő kell, hogy körbe építsem természetes anyaggal.
-
harry
veterán
válasz
parandroid #649 üzenetére
Nekem mindhárom gépemen passzív borda van a chipseten, az atom gépen is már pár hete (igaz nem megy mindig, és nem is terhelem nagyon - de a másik gépemet igen), és nem nagyon volt gond a passzív üzemből.
-
szaszlaci
addikt
válasz
parandroid #649 üzenetére
Én úgy mondanám, hogy kell legyen légáramlás a házban egy 7-800 Ft-os Zalman-al.
Hővezető ragasztó az jól működött nálam műanyag tetejű chip-eken, alig lehetett leszedni. Épp ezért jobban szeretem a szokványos rögzítést sima hővezető pasztával..
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
parandroid #646 üzenetére
Van egy ára,de legalább simán belefért,mindenféle barkács nélkül.
full réz
,kb akkora mint a termalright chipset hűtője.
Jővőhéten teszek fel képet,de addig itt van flash formában arról,hogy hogy lehet felszerelni.
[link]szerintetek elég neki egy 12v-os 5A-es 60w-os külső táp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest