- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell notebook topic
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
balkoger
tag
válasz
szaszlaci #720 üzenetére
Azért most kipróbáltam a vidámparkos rövidfilmet, 720p-s ugye és a MPC-ben felgyorsítottam a sebességét 2x-esre na így akadt, pedig a proci terheltsége 70%körül mozgott, most nem tudom, hogy azért láttam akadozni, mert a player tekeri így, vagy azért, mert nem tudja leképezni a képet. Majd ki fogom próbálni a nagy gépen is ha ott is akad akkor a player tekeri így. Normál sebességnél a proci 25%-os és tökéletesen fut akadás-mentesen.
-
balkoger
tag
válasz
szaszlaci #720 üzenetére
Na ez már jobb volt 95%-ra terhelte, de azért mert fel van gyorsítva a film egészen a robbanásig, utána normál sebességgel 17%, azután amikor lassítva visszajátszák a robbantást 25% a proci terheltsége. Ezt nem is gondoltam volna, hogy a film kicsi gyorsítása ennyire hatással van a rendszerre????? Akadás nem volt 4x játszottam le, viszont a jeges felület miatt a kép nem éppen gazdag, lehet, hogy egy részletesebb kép már akadást eredményezett volna nem tudom, ötleteket várok!!!
-
rankesz
veterán
válasz
szaszlaci #720 üzenetére
KMPlayer télleg a legjobb, én is azt használom, viszont a HD-nál jobban eszi a procit a beépített codek-je mint a CoreAVC. Azt se elég csak szimplán felrakni, KmPlayer belső videó dekóder fülénél ki kell venni a pipát az AVC és társai elől különben továbbra is sajátot használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest