Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Ezt csak azért írtam le, mert én is sporolni akartam és vettem egy olcsó tápot gari nélkül, ami után meg vehettem egy másik tápot is.
Szóval ahelyett, hogy egyből vettem volna egy 16k-s modecom házat, összesen 24k-ba volt a táp vásárlás.
De attól függetlenül, hogy én így jártam amit Te veszel nem biztos, hogy elromlik, csak ha mégis Te is buksz rajta 8k-t...
A házért nekem valaki 4k-t ajánlott volna április környékén (itt a topikban, de nem rémlik ki volt az...) -
canniball
nagyúr
A két táp közti teljesítmény-különbség (ha csak nem aggatod tele a gépet mindennel) szvsz jelen esetben nem számít: nálam egy ilyen Feel202-be van berakva a lap+2GB DDR2+SSD (ODD, vinyó nincs), így ~30W körül alakul a fogyasztás. Ha számolsz hozzá egy 3,5" HDD-t+némi terhelést akkor szerintem 50W körül lesz a vége.
Viszont a 2 év gar miatt én egyértelműen a házat venném, kérdés neked megér-e ekkora árkülönbözetet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval ahelyett, hogy egyből vettem volna egy 16k-s modecom házat, összesen 24k-ba volt a táp vásárlás.
De attól függetlenül, hogy én így jártam amit Te veszel nem biztos, hogy elromlik, csak ha mégis Te is buksz rajta 8k-t...