- Azonnali fotós kérdések órája
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mini-ITX
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Ezt csak azért írtam le, mert én is sporolni akartam és vettem egy olcsó tápot gari nélkül, ami után meg vehettem egy másik tápot is.
Szóval ahelyett, hogy egyből vettem volna egy 16k-s modecom házat, összesen 24k-ba volt a táp vásárlás.
De attól függetlenül, hogy én így jártam amit Te veszel nem biztos, hogy elromlik, csak ha mégis Te is buksz rajta 8k-t...
A házért nekem valaki 4k-t ajánlott volna április környékén (itt a topikban, de nem rémlik ki volt az...) -
canniball
nagyúr
A két táp közti teljesítmény-különbség (ha csak nem aggatod tele a gépet mindennel) szvsz jelen esetben nem számít: nálam egy ilyen Feel202-be van berakva a lap+2GB DDR2+SSD (ODD, vinyó nincs), így ~30W körül alakul a fogyasztás. Ha számolsz hozzá egy 3,5" HDD-t+némi terhelést akkor szerintem 50W körül lesz a vége.
Viszont a 2 év gar miatt én egyértelműen a házat venném, kérdés neked megér-e ekkora árkülönbözetet...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest