- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
kingabo #1566 üzenetére
Alex91 - pont ezt mondtam, hogy htpc-nél talán nem gáz, ám ha pl. én ilyet vennék, akkor nem csak filmezéshez használnám, hanem szervernek is (web, ftp, belső hálón file, stb), vagyis sokat menne (vagy mindig), így viszont máris nem mindegy.
kingabo - ne csak htpc-ben gondolkozzunk, hanem a fentebb leírt szerver körökben, így tehát egy wdtv vagy mi az, nekem nem lenne alternatíva, míg ez esetleg, és mivel nem a vga játszik nagy szerepet hd-nál, hanem a proc, így csak azt kéne bele venni (mármint ebben térne el az atom-tól), de ez is van már 10k körül/fölött. A boot időre jó a sleep mód, de ha server, akkor úgyis megy mindig.
Szóval jelenleg az én gondom az, hogy az atom a hd-hoz azért nem a legideálisabb, szerverfunkciókra jó (bár ha kiadnák normálisabb chipsettel, ami kevesebbet eszik, és szerintem ez simán lehetséges, még jobb lenne), és ha mindkettőre akarom használni, akkor kompromisszumos (többet fogyaszt a kelleténél, és nem mindig elég az ereje). No mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elektromos autók - motorok
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest