Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szaszlaci

addikt

válasz harry #1548 üzenetére

Hát, házimozis cuccokról tudnék írni oldalakat, de nem ide tartozna, még ha össze is függ. (Értékesítőként melóztam nem túl régen még, volt időm bőven mindent megvizsgálni.)
    Csak felületesen a felvetéseidre, hogy szerintem milyen úton kezdj nézelődni:
    -TV-ből nem kell túl nagy, nálam 3,5 méterre 82 centi a jó.
    -Ekkoránál nincs sok értelme a FullHD-nek, de nagyobbnál sem, ha nem nézed túl közelről. Tapasztalat ezt mutatta. Lehet meglepődsz, de TV-n ki lehet hozni egy okos BluRay 1,4 gigás (2 Mb/sec alatti) SD ripből HD minőséget, de csak TV-n.
    -VGA: kompatibilitási gondok vannak. Nem megfelelő képarány, nem jó freki, nem látja, borzalom mit kell kínlódni hogy menjen. Amúgy jó minőség ha hajlandó működni. Amit kerülj: S-Videó.
    -hangkártya: digitális kimenet kizárólag. Van is a lapon csak ki kell hozni. Akkor nem számít milyen a kártya, mert nem kerül sor D-A konvertálásra.

Nem portfüggő, persze, PIC-el meg lehet csinálni USB-re is gondolom. Hanem az IrDa amivel nem hiszem hogy megy, félreérthettem amit írtál. Írd majd le mire jutottál.

Új hozzászólás Aktív témák