- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Hát, házimozis cuccokról tudnék írni oldalakat, de nem ide tartozna, még ha össze is függ. (Értékesítőként melóztam nem túl régen még, volt időm bőven mindent megvizsgálni.)
Csak felületesen a felvetéseidre, hogy szerintem milyen úton kezdj nézelődni:
-TV-ből nem kell túl nagy, nálam 3,5 méterre 82 centi a jó.
-Ekkoránál nincs sok értelme a FullHD-nek, de nagyobbnál sem, ha nem nézed túl közelről. Tapasztalat ezt mutatta. Lehet meglepődsz, de TV-n ki lehet hozni egy okos BluRay 1,4 gigás (2 Mb/sec alatti) SD ripből HD minőséget, de csak TV-n.
-VGA: kompatibilitási gondok vannak. Nem megfelelő képarány, nem jó freki, nem látja, borzalom mit kell kínlódni hogy menjen. Amúgy jó minőség ha hajlandó működni. Amit kerülj: S-Videó.
-hangkártya: digitális kimenet kizárólag. Van is a lapon csak ki kell hozni. Akkor nem számít milyen a kártya, mert nem kerül sor D-A konvertálásra.Nem portfüggő, persze, PIC-el meg lehet csinálni USB-re is gondolom. Hanem az IrDa amivel nem hiszem hogy megy, félreérthettem amit írtál. Írd majd le mire jutottál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest